Spaarnelanden voor bedrijven

Spaarnelanden is een professionele dienstverlener met een veelzijdig werkterrein: van afvalinzameling en reiniging, tot technisch onderhoud en parkeermanagement, de mogelijkheden zijn talrijk. De organisatie heeft als overheids-nv een zelfstandig en slagvaardig karakter en kan bogen op meer dan 100 jaar ervaring in beheer- en onderhoudstaken.

De slimme parkeervergoeding

Met de Slimme Parkeervergoeding biedt u uw klanten gemak, service en een betaalservice op het gebied van parkeren. Zo kunt u uw klanten, die met de auto komen, nog beter bedienen!
Lees meer over de slimme parkeervergoeding.

Maatschappelijk betrokken

Als maatschappelijk betrokken onderneming staat Spaarnelanden voor een prettig leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad. Vanuit de rol die wordt vervuld voor Haarlem en haar inwoners, heeft Spaarnelanden als partner en serviceverlener een deskundig antwoord op uiteenlopende vraagstukken.

Vast onderdeel van de service is het formuleren van innovatieve maatoplossingen, waarbij efficiency en kostenbesparing centraal staan. Bijkomend voordeel is dat Spaarnelanden als overheids-nv een scherp concurrerende positie in de markt heeft.

Professionele service, gunstige tarieven

Hebt u een specifieke vraag, of wilt u een nadere toelichting, neemt u dan contact met ons op via verkoop@spaarnelanden.nl of 023-7517200.

Voorwaarden