6 t/m 12 maart:
De Week van de AfvalHelden

Geplaatst op: 7 maart 2023
Geplaatst op: 7 maart 2023

Van 6 t/m 12 maart 2023 is het weer ‘De Week van de AfvalHelden’. Ook in Haarlem en Zandvoort worden medewerkers uit o.a. de afvalinzameling, reiniging én beheer openbare ruimte in het zonnetje gezet. Op werk staat ze een verrassing te wachten.

Voor Haarlemse en Zandvoortse kinderen zijn er op scholen kleurplaten verkrijgbaar. Als blijk van waardering voor de afvalhelden kunnen die ingekleurd voor het raam worden gehangen of op de rolcontainer worden geplakt.

Afvalinzameling, beheer openbare ruimte en reiniging: werk dat essentieel is voor en prettige en duurzame leefomgeving en slim gebruik van afval en grondstoffen. In de Week van de AfvalHelden zetten we onze medewerkers in het zonnetje. Dat zijn er best veel: in Haarlem en Zandvoort zetten zo’n 300 mensen zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het runnen van het Milieuplein, groenonderhoud en meer. Een rijke verzameling van beroepen in een vitale sector.

Kinderen en ouders kunnen op scholen in Haarlem en Zandvoort kleurplaten met illustraties van afvalhelden meenemen. Als blijk van waardering kunnen zij tussen 6 en 12 maart de kleurplaten voor het raam hangen of op een rolcontainer plakken.