Wijzigingen inzameling bedrijfsafval tijdens Kerstmarkt 2023

Geplaatst op: 9 november 2023

In verband met de Kerstmarkt is een deel van het centrum van Haarlem op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2023 niet bereikbaar voor onze inzamelwagens. Daardoor zijn de aanbiedlocaties- en tijden op deze data gewijzigd. Lees hier meer en check bijgaande plattegrond met markeringen. 

Foto credits: ZANDVOORTfoto.nl | Edwin Keur

 

In verband met de Kerstmarkt is een deel van het centrum van Haarlem op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2023 niet bereikbaar voor onze inzamelwagens. Op onze plattegrond is het centrumgebied dat niet bereikbaar is, geel gemarkeerd. 

Voor de inzameling van bedrijfsafval gelden de volgende aanpassingen: 

  • De inzameling van papier/karton komt te vervallen. Het is dus niet toegestaan om papiercontainers of karton op de verzamelplaatsen aan te bieden;
  • De verzamelplaatsen voor restafval- en glascontainers zijn op onze plattegrond met groene kruizen gemarkeerd;
  • Ben je gevestigd in het geel gemarkeerde gebied? Dan kun je de restafval- en/of glascontainers alleen aanbieden op de verzamelplaatsen; deze zijn nog wel  bereikbaar voor onze inzamelwagens;
  • Onze inzameling start om 6.00 uur. We kunnen helaas geen rekening houden met de gebruikelijke afspraken voor aanbiedtijden en/of -locaties. 

Vragen?
Ondervind je problemen of is bepaald afval niet ingezameld? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze afdeling Verkoop via verkoop@spaarnelanden.nl of 023-7517265. Samen gaan we dan op zoek naar een oplossing.