Afvalinzameling feestdagen 2021 – Zandvoort

Dit jaar vallen de kerstdagen en oud en nieuw in het weekend waardoor er geen wijzigingen zijn in de afvalinzameling. Tijdens oud en nieuw sluit Spaarnelanden de bovengrondse containers af.

Afspraak grof huishoudelijk afval en Milieuplein

Grof huishoudelijk afval wordt gewoon ingezameld. Het Milieuplein Haarlem en de Milieustraten in Bloemendaal en Heemstede zijn gesloten op zaterdag 25 en zondag 26 december 2021 en op zaterdag 1 januari 2022.

Ondergrondse restafval containers tijdens de kerstperiode

Bewoners die gebruik maken van een ondergrondse containers kunnen dit tijdens de kerstperiode gewoon blijven doen. Ondergrondse containers worden tijdens de feestdagen geleegd.

Containers tijdens oud & nieuw

In Zandvoort zijn van vrijdagochtend 31 december 2021 tot en met zaterdagochtend 1 januari 2022 de bovengrondse containers voor papier, textiel en plastic, blik en drinkpakken afgesloten. Het afval in deze containers is brandbaar. Door ze af te sluiten wordt brand en schade door vuurwerk voorkomen. Ook zijn van vrijdagmiddag 31 december 2021 tot en met zaterdagochtend 1 januari 2022 de zelfpersende afvalbakken in het centrum, bij het station en op de boulevard afgesloten. Op diverse locaties worden daarom tijdelijk rolemmers op een standaard geplaatst.

Inzameldagen afval in 2022

In de digitale afvalwijzer zijn de inzamelweken te bekijken. Via Google Play of App Store is de ‘Afvalwijzer Spaarnelanden’ ook als app op je telefoon te downloaden.

Openingstijden receptie

De receptie is op vrijdag 24 en vrijdag 31 december telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 15:30 uur.