Werken bij Spaarnelanden

Wie zijn we?

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf in de regio Kennemerland. We zorgen voor een plezierige leefomgeving en een schone en veilige openbare ruimte. Dat doen we met maatschappelijke betrokkenheid langs een drietal thema’s: duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles wat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie.

Werken bij Spaarnelanden

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Wij houden van ‘doen’. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Grote diversiteit

Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Zo vind je bij ons chauffeurs, onderhoudsmedewerkers en technisch specialisten, maar staf- en managementfuncties hebben we ook.

Pas jij bij ons?

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Vacatures

Hieronder vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij Spaarnelanden:

Teamleider Beheer Openbare Ruimte

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 03 mei 2021

Heb jij ervaring in groenonderhoud, bij voorkeur ecologisch bermbeheer, en ben je op zoek naar een leidinggevende baan? Dan is deze functie voor jou!

Medewerker Reiniging  (40 uur p/w)

40 uur p/w Zandvoort

Geplaatst op: 19 mei 2021

Ben jij op zoek naar een zelfstandige, servicegerichte baan in de buitenlucht waarmee je bijdraagt aan een schoon en leefbaar Zandvoort?

Medewerker BOR / infrastructuur en verkeer

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 20 mei 2021

Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in het beheer- en onderhoud van wegen, straten, straatmeubilair en plaatsen van wegafzettingen en omleidingen? Dan is dit iets voor jou!

Centralist Parkeerservice

36 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 19 mei 2021

Ben jij op zoek naar een klantgerichte, zelfstandige baan in de dynamische wereld van Parkeerservice? Solliciteer dan op deze baan!

Senior medewerker Techniek

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 22 april 2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan waarin alle vaardigheden van een ervaren bedrijfswagenmonteur naar voren komen? Dan is dit de baan voor jou!

Teamleider Afval en Grondstof  (40 uur p/w)

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 03 mei 2021

Wil jij als operationeel leidinggevende werken in de dynamische wereld van Afval en Grondstof? Lees dan snel verder.

ICT architect / Projectmanager

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 25 maart 2021

Wij zijn op zoek naar een ICT-topper die zich bezig gaat houden met de ontwikkeling en het beheer van ons ICT applicatie- en datalandschap. Iets voor jou?

Teamleider Meldkamer

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 10 juni 2021

Wil jij graag werken in de dynamische wereld van Parkeerservice en heb jij leidinggevende kwaliteiten? Dan is dit de baan voor jou!