Werken bij Spaarnelanden

Wie zijn we?

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf in de regio Kennemerland. We zorgen voor een plezierige leefomgeving en een schone en veilige openbare ruimte. Dat doen we met maatschappelijke betrokkenheid langs een drietal thema’s: duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles wat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie.

Werken bij Spaarnelanden

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Wij houden van ‘doen’. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Grote diversiteit

Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Zo vind je bij ons chauffeurs, onderhoudsmedewerkers en technisch specialisten, maar staf- en managementfuncties hebben we ook.

Pas jij bij ons?

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Vacatures

Hieronder vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij Spaarnelanden:

Technisch Medewerker Parkeerservice

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 07 november 2021

Heb jij een technische achtergrond, ben jij flexibel en kun jij goed samenwerken? Dan is deze functie iets voor jou!

Teamleider Afval en Grondstof Β (40 uur p/w)

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 03 november 2021

Wil jij als operationeel leidinggevende werken in de dynamische wereld van Afval en Grondstof? Lees dan snel verder.

Senior Monteur Bedrijfswagens

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 02 november 2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin alle vaardigheden van een ervaren bedrijfswagenmonteur naar voren komen? Lees dan snel verder!

Junior Monteur Bedrijfswagens

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 02 november 2021

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin je als junior monteur kan doorgroeien naar een ervaren specialist in ons vakgebied? Lees dan verder!

Planner (40 uur p/w)

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 01 november 2021

Draai jij fluitend een efficiΓ«nte planning in elkaar en houd jij van een operationele uitdaging? Dan is dit iets voor jou!

Senior Salarisadministrateur

⏲32 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 19 november 2021

Is onze complexe salarisadministratie iedere maand bij jou in goede handen en ben jij een kei in het maken van rapportages? Dan is dit de functie voor jou!