Werken bij Spaarnelanden

Wie zijn we?

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf in de regio Kennemerland. We zorgen voor een plezierige leefomgeving en een schone en veilige openbare ruimte. Dat doen we met maatschappelijke betrokkenheid langs een drietal thema’s: duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles wat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie.

Werken bij Spaarnelanden

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Wij houden van ‘doen’. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Grote diversiteit

Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Zo vind je bij ons chauffeurs, onderhoudsmedewerkers en technisch specialisten, maar staf- en managementfuncties hebben we ook.

Pas jij bij ons?

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Vacatures

Hieronder vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij Spaarnelanden:

Teamleider Parkeerservice

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 10 juli 2018

Ben jij de enthousiaste Teamleider Parkeerservice die wij zoeken? Reageer dan snel!

Teamleider Integraal Beheer Openbare Ruimte Zandvoort

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 03 augustus 2018

Denk jij in oplossingen, ben je servicegericht en heb je leidinggevende ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hovenier

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 23 juli 2018

Heb jij groene vingers en wil jij bijdragen aan een groene en leefbare omgeving in een van de mooiste dorpen van Nederland? Solliciteer dan op deze functie!

Senior SRM Adviseur

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 25 juli 2018

Heb jij ruime ervaring in het HR-vak, ben jij op de hoogte van de laatste HR-ontwikkelingen en werk je graag bij een maatschappelijke organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Coรถrdinator Reiniging

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 31 juli 2018

Heb jij leidinggevende capaciteiten en vind jij het een uitdaging om er samen met jouw team voor te zorgen dat Haarlem mooi en schoon blijft? Dan is dit de baan voor jou!

Projectmedewerker

โฒ40 uur p/w ๎›Haarlem

Geplaatst op: 01 augustus 2018

Ben jij communicatief sterk, leergierig en heb je talent voor plannen en organiseren? Dan zoeken wij jou!