Werkvoorbereider (40 uur p/w)

Datum: 13 september 2019

Als werkvoorbereider ondersteun je de organisatie en verzamel je voor hen de juiste gegevens over de uitvoering en het verloop van de contracten.

Binnen de Unit Zandvoort is een vacature ontstaan voor de functie van:

Werkvoorbereider  (40 uur p/w)

 

Wat verwachten wij van jou:

Als werkvoorbereider ondersteun je de organisatie en verzamel je voor hen de juiste gegevens over de uitvoering en het verloop van de contracten. Hiervoor stel je calculaties en werkplannen op, je schrijft verbeterplannen en analyseert de voorhanden liggende gegevens. Omdat de organisatie plat is ingericht ben je overal bij betrokken.
 

Onder het mom ‘meten is weten’ weet jij te voorzien welke informatie relevant is en hoe je dit handig en overzichtelijk vorm kan geven aan de organisatie. Je denkt met de teamleiders mee over hun producten en hun output en weet dat optimaal inzichtelijk weer te geven in rapportages. Hierin ben je als ‘t ware een soort vliegende keep: je ondersteunt en helpt de teamleiders in hun vakgebieden en voorziet ze van de juiste cijfers zodat zij goed hun team kunnen aansturen.

Tegelijkertijd help je hen zo ook aan de juiste cijfers om goede verantwoordingsrapportages naar de opdrachtgever tot stand te brengen. Dit is een continu (verbeter)proces waarbij jouw ervaring, creativiteit en kennis nodig is. Uiteraard heb je hierbij ook ondersteuning van de staf van de Spaarnelanden organisatie in Haarlem.

Andere werkzaamheden zijn het opstellen en controleren van offertes, maken van jaarplannen, coördineren van de inkoop, areaalbeheer GEOVISIA, opstellen van voortgangsrapportages, etc. etc. In deze functie krijg je met alle mogelijke disciplines te maken; van het vervangen van de motoren in een gemaal tot een te keuren ontwerp van een speelplaats, tot de beplanting van een stuk openbaar groen of een participatietraject van een buurtinitiatief. Je kunt dan ook moeiteloos op en neer pendelen tussen de uitvoering en de strategische vertaling daarvan.

Over welke kwalificaties moet je beschikken:

 HBO werk- en denkniveau met een civiel technische achtergrond;
 Relevante opleiding, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen op het gebied van Infrastructuur en/of Grondstoffen;
 Ervaring met het werken in contractvorm volgens de UAV-GC systematiek.
 In het bezit van rijbewijs B
 In bezit van een geldig VCA- certificaat

Wat zijn de belangrijkste competenties voor deze functie:

Samenwerken, resultaatgerichtheid, communiceren, klantvriendelijk, zorgvuldigheid, initiatiefrijk.

Salaris:

De functie van Werkvoorbereider is ingeschaald in schaal I.

Solliciteren:

Ben je enthousiast? Voldoe je aan de genoemde kwalificaties? Maak je belangstelling dan kenbaar bij afdeling SRM. Stuur je schriftelijke motivatie en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Dit kan tot en met maandag 30 september 2019. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Arthur Verdaasdonk, Unitmanager Zandvoort, bereikbaar op telefoonnummer 06-12428392.
De functie wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

 

 

* Verplicht veld