Technisch Medewerker Parkeerservice

Datum: 19 januari 2022

Heb jij een technische achtergrond, ben jij flexibel en kun jij goed samenwerken? Dan is deze functie iets voor jou!

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving รกltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit en van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet รฉn kan. Wij houden dan ook van Echt.Duurzaam.Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij pro- actief en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Technisch Medewerker Parkeerservice (40 uur per week)

 

Hoe kan je dag eruit zien?

Wanneer je ’s morgens om 07.30 uur binnenkomt, bespreek je eerst met de teamleider en je collega’s of er nieuwe zaken zijn die acuut opgepakt moeten worden. Vervolgens ga je naar buiten om storingen adequaat op te pakken en/of onderhoud aan installaties uit te voeren. Om 12.00 uur gaan we lunchen, indien mogelijk, met het hele team om even gezellig bij te kletsen en we proberen het dan tevergeefs niet over werk te hebben.
Gedurende de hele dag heb je storingen verholpen, onderhoud aan de diverse technische installaties uitgevoerd en externen begeleid. De samenwerking, afstemming en communicatie met je collega’s is essentieel en aan het einde van je werkdag geef je daarom de openstaande zaken door aan dienstdoende piket, zodat hij niet voor verrassingen komt te staan.
Iedere dag is anders en verrassend binnen de unit Parkeerservice.
 

Jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het technisch preventief en correctief onderhoud aan alle voorkomende parkeerinstallaties en systemen.
 • Je draagt er samen met je collega’s zorg voor, dat alles zo optimaal mogelijk functioneert en je lost eventuele problemen en storingen op
 • Je test de brandmeldinstallaties en diverse systemen.

Wat breng je mee?

Relevante afgeronde technische MBO opleiding (web 2 niveau), aangevuld met vakgerichte trainingen en/of cursussen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Het is mooi als je in het bezit bent van een beheerder brandmeldinstallatie certificaat en een VCA basiscertificaat of bereid bent deze te behalen. Je hebt een VOP-verklaring. Verder ben je flexibel in werktijden; heb je geen bezwaar om buiten kantoortijden werkzaamheden te verrichten en draai je ook mee in de piketdienst. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast kan je goed samenwerken, ben je resultaatgericht en communicatief sterk. Verantwoordelijkheid heb je hoog in het vaandel staan, je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Daarnaast ben je er goed in om je werkzaamheden optimaal te plannen en organiseren. Je bent secuur en gaat altijd zorgvuldig te werk.
 

Wij bieden:

 • Een mooi salaris van maximaal €2.866,- op basis van 40 uur per week afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het salaris is excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Veel opleidingsmogelijkheden op maat;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding volgens bedrijfsregeling;
 • Tegemoetkoming in de kosten voor je sportabonnement;
 • Korting op verzekeringen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Fiscaal voordelig fietsplan;
 • Gunstige verlofregelingen, zoals 4 weken betaald geboorteverlof voor vaders;
 • Een leuke en veelzijdige baan.

De sollicitatieprocedure:

Deze vacature wordt eerst intern uitgezet. Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl.
 

* Verplicht veld