Teamleider Integraal Beheer Openbare Ruimte unit Zandvoort

Datum: 05 oktober 2020

Ben jij een ervaren teamleider en wil jij bijdragen aan een schoon, mooi een duurzaam Zandvoort? Dan is dit de functie voor jou!

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving Ɣltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet Ʃn kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Teamleider Integraal Beheer Openbare Ruimte unit Zandvoort (40 uur per week)

 

Wat ga je doen?

De teamleider stuurt, samen met zijn twee collega’s, de gehele uitvoeringsorganisatie in Zandvoort aan. Dit vanuit de gedachte dat een ieder vanuit zijn kracht en expertise werkt maar tegelijkertijd ook integraal verantwoordelijk is voor het totaal en dus moet je ook elkaars werkzaamheden kunnen overnemen.  
Het accent zal in eerste instantie liggen op het netjes, heel en veilig houden van de openbare ruimte. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de inzet van zowel je eigen mensen als eventuele inhuur coƶrdineert en zorgt dat iedereen optimaal zijn werk kan doen. Tegelijk maak je met je team de slag naar een andere manier van werken: meer eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Door dan ook nog met een LEAN-bril op naar de werkprocessen te kijken, houd je tijd over voor meer innovatie en ontwikkeling van de organisatie. Zo creĆ«er je meer kansen op thema’s als bijvoorbeeld  duurzaamheid, klimaatadaptatie en energietransitie. Unit Zandvoort is volop in ontwikkeling om meerwaarde te creeren. Denk daarbij aan operational excellence van onze bedrijfsvoering tot aan initiatieven als circulaire evenementen (GP), circulaire hotspot en een sustainable beach. In deze projecten fungeer jij als spin in het web.

Jouw werkzaamheden:

  • Coƶrdineren en leidinggeven aan de uitvoeringsorganisatie in Zandvoort en bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers en organisatie
  • Bijdrage leveren aan de implementatie beheersplannen; 
  • Sturen op de realisatie a.d.h.v. KPI ’s – prestaties, levenscyclus – levensduurkosten – risico’s;
  • Contractmanagement;
  • Afstemming houden met belanghebbenden: opdrachtgever, uitvoerende afdelingen van Spaarnelanden, leveranciers en aannemers;

Wat breng je mee?

Een teamleider met een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Beheer Openbare Ruimte. Je bent een proactieve en resultaatgerichte teamleider met affiniteit voor de openbare ruimte. Klantgericht en flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend en beschikt over oplossend en pragmatisch vermogen om te schakelen tussen de diversiteit binnen de unit Zandvoort. Je kent de laatste ontwikkelingen uit de markt en weet deze om te zetten in kwaliteit en efficiƫnte verbeteringen. Verder ben je politiek sensitief en heb je een groot gevoel voor belangen van de omgeving. Je houdt van werken in een omgeving waarin maatschappelijk en bestuurlijke verhoudingen een belangrijke rol spelen en waarbij jouw ondernemerschap naar voren komt.

Wij bieden: 

Een leuke en veelzijdige baan. Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie stuur dan je motivatiebrief en CV voor 31 oktober 2020 naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Arthur Verdaasdonk op telefoonnummer 023-7517200 of via de e-mail averdaasdonk@spaarnelanden.nl

* Verplicht veld