Projectleider Civiele Techniek (32-40 uur per week)

Datum: 04 april 2019

Projectleider Civiele Techniek (32-40 uur per week)

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving Ɣltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet Ʃn kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!
 
 
Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:
 
Projectleider Civiele Techniek (32-40 uur per week)
 
Wat ga je doen?
In de functie van projectleider civiel zal de focus liggen op de implementatie van het strategisch plan afvalscheiding (SPA) Haarlem en duurzaam afvalbeheer (DAB) Zandvoort. In de praktijk betekent dit een transitie van het grondstoffen- en restafvalcontainerpark in Haarlem en Zandvoort met als doel bewoners te stimuleren afval te scheiden en een deel van de ondergrondse restafvalcontainers uit te faseren. Hiervoor is het belangrijk om affiniteit te hebben met de openbare ruimte in al zijn facetten. Je stuurt samen op het optimaal beperken van risico´s en kosten van het containerpark ten behoeve van de inzameling van huishoudelijke stoffen. Als projectleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de advisering, voorbereiding, planning, uitvoering en beheer. In deze functie is het belangrijk dat je zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig bent. Ook weet je plannen goed toe te lichten bij bewoners tijdens de bewonersavonden die worden georganiseerd.
Jouw werkzaamheden
 
 • Bijdrage leveren aan de implementatie afvalbeleidsplannen;
 • Sturen op de realisatie a.d.h.v. KPI ’s – prestaties, levenscyclus – levensduurkosten – risico’s;
 • Opstellen van rapportages;
 • Bewaken en advisering met betrekking tot financiĆ«le aspecten van projecten en beheer;
 • Kwaliteitsbeheer van o.a. het container bestand;
 • In samenwerking met de gemeente het voorbereiden van aanwijzingsbesluiten en het leveren van inhoudelijke bijdrage aan bezwaren;
 • Afstemming houden met belanghebbenden: opdrachtgever, uitvoerende afdelingen van Spaarnelanden, leveranciers en aannemers;
 • Zorgen voor leveringen van benodigde materialen in samenwerking met de afdeling inkoop, bijdrage leveren voor aanbestedingen, contact met leveranciers over productverbeteringen, kwaliteit en levering van de bestelde inzamelmiddelen;
 • Afstemming met afdelingsmanagers en het maken van rapportages (afwijking van kosten t.o.v. budget), operationele projecten, enz.;
 • Uitleg geven aan bewoners tijdens bewonersavonden rondom plaatsing containers.  
   

 
Wat breng je mee?
Je bent een proactieve en resultaatgerichte projectleider met minimaal 3 jaar ervaring in civiel technische projecten in de openbare ruimte. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de techniek (Civiele Techniek). Klantgericht en projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je beschikt over oplossend en pragmatisch vermogen. Je kent de laatste ontwikkelingen in de markt en weet deze om te zetten in kwaliteit- en efficiƫntieverbeteringen. Verder ben je politiek sensitief, en heb je een groot gevoel voor de belangen van de omgeving. Je houdt van werken in een omgeving waarin maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen een belangrijke rol spelen. Ervaring binnen de afvalsector is een prƩ.
Wij bieden
 • Een leuke baan voor de duur van het project SPA;
 • Veel opleidingsmogelijkheden op maat;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding volgens bedrijfsregeling;
 • Tegemoetkoming in de kosten voor je sportabonnement;
 • Korting op verzekeringen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Fiscaal voordelig fietsplan;
 • Gunstige verlofregelingen, zoals 4 weken betaald geboorteverlof voor vaders;
 • Aantrekkelijke regeling voor de Private Lease van een elektrische auto;
 • Een mooi salaris van minimaal € 3.208,-- maximaal € 4.573,-- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het salaris is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 
De sollicitatieprocedure
 
Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie. Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Roos Heijtmeijer op telefoonnummer 06-41147637. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.
 
* Verplicht veld