Medewerker Front Office/ Magazijn  (40 uur p/w)

Datum: 18 februari 2020

Medewerker Front Office/ Magazijn  (40 uur p/w)

 
Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!
 
Binnen de Unit Zandvoort is een vacature ontstaan voor de functie van:

Medewerker Front Office/Magazijn  (40 uur p/w)

 

Wat verwachten wij van jou:

Als medewerker Front Office/Magazijn ben jij het visitekaartje van onze organisatie en het eerste contact voor de burger en klanten. Je verstrekt informatie aan interne en externe klanten en burgers en beantwoordt vragen die zij hebben. Jij bent verantwoordelijk voor het registreren en afhandelen van vragen, meldingen en klachten via telefoon, e-mail, social media of aan de balie. Daarnaast behoort het uitvoeren van een juiste en volledige administratie tot jouw takenpakket.
 
Deze functie is gecombineerd met het uitvoeren van werkzaamheden voor het magazijn. Hierin ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, afgeven en/of afhalen van goederen en gereedschap en de controle van goederen op prijs, kwaliteit en kwantiteit alsmede de uitgifte en inname van bedrijfskleding en PBM-middelen. Je geeft gebruikers instructies over het materieel en materiaal. Je draagt zorg voor een correcte administratie waarbij het inboeken en uitgifte van goederen van leveranciers wordt vastgelegd in een geautomatiseerd systeem. Ook draag je zorg voor het bijhouden en registreren van de magazijnvoorraad. Een belangrijk aspect is ook de controle op veiligheid zowel in het magazijn als op het terrein.
 
Je bent tevens inzetbaar voor diverse werkzaamheden binnen Spaarnelanden nv. Ook kan je worden ingeroosterd voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden. Tot slot ga je op een klantgerichte wijze om met de burgers, klanten en toeristen van Zandvoort en Bentveld.
 

Over welke kwalificaties moet je beschikken:

  • VMBO/MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré;
  • Relevante opleiding (logistiek/ techniek), aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en oog voor detail;
  • Je kan werken volgens de Echt, Duurzaam, Doen strategie van Spaarnelanden;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook BE;
  • In het bezit van een geldig VCA-B certificaat, of bent bereid deze te behalen;
  • In het bezit van heftruckcertificaat, of bent bereid deze te behalen.
  

Wat zijn de belangrijkste competenties voor deze functie:

Samenwerken, resultaatgerichtheid, communiceren, klantvriendelijk, zorgvuldigheid, initiatiefrijk, servicegericht en flexibel
 

Salaris:

De functie van medewerker Front Office/Magazijn is ingeschaald in schaal E.
 

Solliciteren:

Ben je enthousiast? Voldoe je aan de genoemde kwalificaties? Maak je belangstelling dan kenbaar bij afdeling SRM. Stuur je schriftelijke motivatie en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Dit kan tot en met woensdag 4 maart 2020. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Arthur Verdaasdonk, Unitmanager Zandvoort, bereikbaar op telefoonnummer 06-12428392.
De functie wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
* Verplicht veld