Medewerker BOR / infrastructuur en verkeer

Datum: 18 februari 2021

Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in het beheer- en onderhoud van wegen, straten, straatmeubilair en plaatsen van wegafzettingen en omleidingen? Dan is dit iets voor jou!

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Binnen de Unit BOR (Beheer Openbare Ruimte) is een vacature ontstaan voor de functie van:


Medewerker BOR / infrastructuur en verkeer  (40 uur p/w)

 

Wat ga je doen?

De medewerker BOR draagt zorg voor het “integrale” onderhoud in de openbare buitenruimte. Je bent werkzaam in het Team infrastructuur en verkeer, waar je samen met een vaste collega verantwoordelijk bent voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden, het verlenen van servicediensten aan wegen en verhardingen, wegafzettingen en wegomleidingen. Tevens zijn het herstellen, verplaatsen en vervangen van straatmeubilair onderdeel van de functie. Je werkt zelfstandig en in een vast koppel door de hele stad op basis van beeldkwaliteit volgens een planning die dagelijks wordt gemaakt. 

Ook kan je worden ingeroosterd voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden en draai je op termijn mee in de piketdienst. Tot slot ga je op een klantgerichte wijze om met burgers in de openbare buitenruimte


Wat breng je mee?

 • VMBO/MBO werk- en denkniveau
 • Relevante opleiding, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen 
 • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook E
 • In bezit van een geldig VCA-certificaat
 

De belangrijkste competenties voor deze functie zijn:

Samenwerken, resultaatgericht, communiceren, klantvriendelijk, zorgvuldig en initiatiefrijk.


Wij bieden

 • Een leuke en veelzijdige baan bij een sociaal-maatschappelijk bedrijf met 290 medewerkers
 • Veel opleidingsmogelijkheden op maat
 • 27,5 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding volgens bedrijfsregeling
 • Tegemoetkoming in de kosten voor je sportabonnement
 • Korting op verzekeringen
 • Een collectieve ziektekostenverzekering
 • Fiscaal voordelig fietsplan
 • Gunstige verlofregelingen, zoals 4 weken betaald geboorteverlof voor vaders
 • Aantrekkelijke regeling voor de Private Lease van een elektrische auto
 • Een mooi salaris van minimaal € 2157,-- tot € 2631,-- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het salaris is exclusief een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 14,8%, bijvoorbeeld te besteden aan vakantie, extra verlof of sparen voor een grote uitgave.

De sollicitatieprocedure 

Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de bovengenoemde kwalificaties? Stuur dan je schriftelijke motivatie en CV tot en met 16 april 2021 naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Ton Hollenberg, Teamleider BOR/I&V, bereikbaar op telefoonnummer 06-14713953.

* Verplicht veld