Medewerker BOR (infrastructuur en verkeer)

Datum: 27 september 2019

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit en ben jij maatschappelijk betrokken? Lees dan snel verder!

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Binnen de Unit BOR (beheer openbare ruimte) is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Medewerker BOR (infrastructuur en verkeer)  (40 uur p/w)

 

Wat ga je doen?

De medewerker BOR draagt zorg voor het “integrale” onderhoud in de openbare buitenruimte. Je bent werkzaam in het Team infrastructuur en verkeer, waar je samen met een vaste collega verantwoordelijk bent voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden, het verlenen van servicediensten aan wegen en verhardingen, wegafzettingen en wegomleidingen. Tevens zijn het herstellen, verplaatsen en vervangen van straat- en verkeersmeubilair onderdeel van de functie. Je werkt in een vast koppel door de hele stad op basis van een planning die dagelijks wordt gemaakt. Ook kan je worden ingeroosterd voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden en draai je op termijn mee in de piketdienst. Tot slot ga je op een klantgerichte wijze om met burgers in de openbare buitenruimte.
 

Wat breng je mee?

  • VMBO/MBO werk- en denkniveau
  • Relevante opleiding, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook E
  • In bezit van een geldig VCA-certificaat

Belangrijke competenties voor deze functie zijn:

Samenwerken, resultaatgerichtheid, communiceren, klantvriendelijk, zorgvuldigheid, initiatiefrijk.
 

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast? Voldoe je aan de genoemde kwalificaties? Maak je belangstelling dan kenbaar bij afdeling SRM. Stuur je schriftelijke motivatie en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Dit kan tot en met dinsdag 8 oktober 2019. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Ton Hollenberg, Teamleider BOR/I&V, bereikbaar op telefoonnummer 06-14713953.
 

* Verplicht veld