Junior Monteur Bedrijfswagens

Datum: 02 november 2021

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin je als junior monteur kan doorgroeien naar een ervaren specialist in ons vakgebied? Lees dan verder!

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop: bij al onze taken van afvalinzameling tot groenbeheer en van slim parkeermanagement tot mobiliteit. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Daarom maken wij werk van bijvoorbeeld circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal.

Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:

 

Junior Monteur Bedrijfswagens (40 uur per week)

 

Wat ga je doen?

 Als Junior Monteur Bedrijfswagens voer je onder toezicht van een senior medewerker reparatie-, onderhoud, revisie en modificatie werkzaamheden uit aan het wagenpark van Spaarnelanden, maar ook van klanten zoals de brandweer. Het wagenpark van Spaarnelanden bestaat uit verschillende voertuigen, zoals diverse kleine en grote bedrijfswagens, vrachtwagens, vuilniswagens, maar ook veegmachines en tractoren.

We bieden een afwisselende baan waarbij je te maken krijgt met elektrische motoren, kleine en zware motoren, kranen, vuilnis opbouwen, complexe elektronische componenten en moderne diagnoseapparatuur. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden om je hierin te scholen en te ontwikkelen. De werkzaamheden als Junior Monteur Bedrijfswagens kunnen er als volgt uitzien:

 • Kennis opdoen en uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud en service werkzaamheden op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch en motorisch vlak;
 • Diagnoses stellen voor het opsporen en oplossen van diverse storingen;
 • Je kan worden ingeroosterd voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden en op termijn draai je mee in de piketdienst;
 • Aangezien Spaarnelanden investeert in haar medewerkers, kun je meerdere trainingen volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden.

Kortom een uitdagende en veelzijdige functie waarin je als junior monteur kan doorgroeien naar een ervaren specialist in ons vakgebied!

Wat heb jij in huis?

 • Relevante opleiding (Technisch) aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen of bereid deze binnen korte termijn te volgen;
 • Aantoonbare werkervaring in een dergelijke functie is een pré;
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen;
 • Flexibele werkinstelling met een leergierige en proactieve werkhouding en bovenal een goed gevoel voor humor.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke en veelzijdige baan bij een sociaal-maatschappelijk bedrijf in Haarlem;
 • Een mooi salaris conform CAO GEO (€1.800 tot €2.500)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27,5 vakantiedagen, fietsenplan, collectieve verzekeringen; sportschoolvergoeding en meer;
 • Veel opleidingsmogelijkheden op maat. 

De sollicitatieprocedure

Ben je na het lezen van dit profiel enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke nog vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Unit Manager Mobiliteitsservice Roel Groenestein op telefoonnummer 06-13432417 of via rgroenestein@spaarnelanden.nl.

 

* Verplicht veld