Interim Teamleider Afval & Reiniging Unit Zandvoort (40 uur per week)

Datum: 14 januari 2020

Interim Teamleider Afval & Reiniging Unit Zandvoort (40 uur per week)

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving Ɣltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet Ʃn kan. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!
 
Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Interim Teamleider Afval & Reiniging unit Zandvoort (40 uur per week)

 

Wat ga je doen?

De teamleider stuurt, samen met zijn twee collega’s, de gehele uitvoeringsorganisatie in Zandvoort aan. Dit vanuit de gedachte dat een ieder vanuit zijn kracht en expertise werkt maar tegelijkertijd ook integraal verantwoordelijk is voor het totaal. Je moet dus ook elkaars werkzaamheden kunnen overnemen. 
Het accent zal in eerste instantie liggen op de terreinen Afval & Reiniging. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de inzet van zowel je vaste medewerkers als flexibele krachten coƶrdineert en zorgt dat iedereen optimaal zijn werk kan doen. Tegelijk maak je met je team de slag naar een andere manier van werken: meer eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Door dan ook nog meer met een LEAN-bril op naar de werkprocessen te kijken, houd je tijd over voor meer innovatie en ontwikkeling van de organisatie an sich. Zo creƫer je meer kansen op onderwerpen als bijvoorbeeld innovatie en duurzaamheid. Tevens staat de Unit Zandvoort het aankomende jaar voor een aantal uitdagende projecten, zoals duurzame afvalinzameling (DAB), sustainable beach en de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. In deze projecten fungeer jij als spin in het web.
 

Jouw werkzaamheden:

  • Coƶrdineren en leidinggeven aan de uitvoeringsorganisatie Unit Zandvoort;
  • Bijdrage leveren aan de implementatie afvalbeleidsplannen;
  • Sturen op de realisatie a.d.h.v. KPI ’s – prestaties, levenscyclus – levensduurkosten – risico’s;
  • Opstellen van rapportages;
  • Afstemming houden met belanghebbenden: opdrachtgever, uitvoerende afdelingen van Spaarnelanden, leveranciers en aannemers;
 

Wat breng je mee?

Een teamleider met een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Afval & Reiniging. Je bent een proactieve en resultaatgerichte teamleider met affiniteit voor de openbare ruimte. Klantgericht en flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend en beschikt over oplossend en pragmatisch vermogen om te schakelen tussen de diversiteit binnen de Unit Zandvoort. Je kent de laatste ontwikkelingen uit de markt en weet deze om te zetten in kwaliteit en efficiƫnte verbeteringen. Verder ben je politiek sensitief en heb je een groot gevoel voor belangen van de omgeving. Je houdt van werken in een omgeving waarin maatschappelijk en bestuurlijke verhoudingen een belangrijke rol spelen.
 

Wij bieden:

Een leuke en veelzijdige baan op interim basis. Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief en CV voor 1 februari naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Arthur Verdaasdonk op telefoonnummer 06-12428392.
 
 
* Verplicht veld