Eerste Bedrijfsautotechnicus

Datum: 24 december 2018

Heb jij een neus voor het opsporen van storingen bij complexe voertuigen? En kun je deze ook repareren? Wil je jezelf ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Afdeling Mobiliteit Service is gespecialiseerd in het onderhoud van voertuigen en beheert wagenparken. Inmiddels is de werkplaats van Spaarnelanden uitgegroeid tot één van de grootste en modernste werkplaatsen voor bijzondere voertuigen in de regio. Met de expertise en ervaring waarover Spaarnelanden beschikt, adviseert zij bedrijven en particuliere klanten over de mogelijkheden van duurzame mobiliteit. Binnen deze afdeling is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Eerste Bedrijfsautotechnicus (40 uur p/w)

 

Wat ga je doen?

Je zorgt voor het onderhoud en de reparatie van verschillende voertuigen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit onderhouden/repareren van het rollend materieel en het opbouwen van nieuwe voertuigen, het opsporen, diagnosticeren en verhelpen van storingen aan diverse voertuigen en alle overige voorkomende werkzaamheden. Complexe reparaties zie je als uitdaging en weet je goed op te lossen. Je hebt als echte vakman plezier in je werk en wil de auto’s graag zo efficiënt mogelijk repareren. Daarnaast is het belangrijk dat je meedraait in de piketdiensten.


Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding voor 1e auto-of bedrijfsautotechnicus
  • Kennis van elektrische voertuigen, voertuigelektronica, hydraulica en pneumatiek is een pré
  • Bereid tot het volgen van opleidingen of cursussen
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede technische kennis en technisch inzicht
  • Flexibele werkinstelling, gemotiveerd en zelfstandig kunnen werken

De belangrijkste competenties voor deze functie zijn: samenwerken, resultaatgerichtheid, communiceren, klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid en flexibiliteit.

Wat bieden wij?

Allereerst een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden bij een sociaal-maatschappelijk bedrijf waar 290 medewerkers met hart en ziel werken aan een prettig leefbare stad. Verder bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Ook heeft Spaarnelanden een voordelige collectieve zorgverzekering en een bijdrage in het abonnement van de sportschool. Je contract is conform de WENb CAO Grondstoffen, Energie & Omgeving Services.

Heb je belangstelling?

Je kunt solliciteren door een schriftelijke motivatie en je CV per e-mail te sturen naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Stéphanie Geertsma, SRM Adviseur (tel: 023-7517237), of Roel Groenestein, Unitmanager Mobiliteit Service (tel: 06-13432417).

* Verplicht veld