Chauffeur Stibat (40 uur per week)

Datum: 14 januari 2020

Chauffeur Stibat (40 uur per week)

Ben jij servicegericht, flexibel, ZZP’er en ken jij je weg rondom Rotterdam en omstreken? Solliciteer dan op deze functie!


Bij Spaarnelanden Bedrijven BV staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Voor Stibat komen wij bij verschillende Retail organisaties en bedrijven door heel Nederland. Bij deze organisaties vind je inlevertonnen en -dozen van Stibat waar je lege batterijen kunt inleveren. Stibat is verantwoordelijk voor het inzamelen van deze lege batterijen in Nederland. Voor Stibat zamelen wij batterijen, kleine elektrische apparaten en lampen in. Dit doen wij met een 100% elektrisch voertuig. Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij flexibel en ZZP’er? Dan pas jij bij ons!

Voor Spaarnelanden Bedrijven BV is een vacature ontstaan voor:

 Chauffeur Stibat (40 uur per week)


Wat ga je doen?

Namens Spaarnelanden Bedrijven BV ben jij het visitekaartje van Stibat. Je bent vanuit Spaarnelanden Bedrijven BV verantwoordelijk voor het servicegericht inzamelen van batterijen, kleine elektronische apparaten en lampen bij Retail-organisaties en bedrijven binnen Zuid-Holland. Als chauffeur Stibat is het jouw taak om de producten op de juiste plaats en tijdstip op te halen. Je voert de binnengekomen orders van Stibat uit en draagt zorg voor een correcte administratie en goede afstemming met Stibat en Spaarnelanden Bedrijven BV. Je zorgt voor het tijdelijk opslaan van de ingezamelde materialen op het depot van A&M Recycling. Je standplaats is Botlek/ Rotterdam.
 

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het 100% elektrisch inzamelen van batterijen, kleine elektrische apparaten en lampen binnen de regio Rotterdam en omstreken;
 • Het servicegericht inzamelen van batterijen, kleine elektrische apparaten en lampen op de juiste tijd en plaats;
 • Zorgdragen voor het correct wegen, registeren en het volgens de geldende regels opslaan van de ingezamelde producten;
 • Deelnemen aan diverse trainingen van Stibat en Spaarnelanden Bedrijven BV.

  Wat breng je mee?

 • Ervaring met het werken in een servicegerichte organisatie;
 • Flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • VMBO/MBO-niveau;
 • In bezit van een ADR basis certificaat of bereid zijn deze te behalen;
 • In bezit van rijbewijs C1 en code 95;
 • In bezit van een geldig VCA** certificaat of bereid zijn deze te behalen;
 • Kennis van de regio Rotterdam en omstreken;
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 Daarnaast ben je bestand tegen tijdsdruk en stressbestendig. Je bent zelfstandig, servicegericht en verantwoordelijk. Ook kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Uiteraard heb je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Je kunt verschillende situaties goed inschatten, makkelijk schakelen en bent je altijd bewust van je rol.

Wij bieden:

Een leuke en veelzijdige baan op zzp-basis. Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief en CV voor 1 februari naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Marc van Ham op telefoonnummer 06-14727527.
Mocht je nog geen ZZP’er zijn, dan nodigen we je wel uit om te solliciteren en de mogelijkheden te bespreken.


 
 
 
* Verplicht veld