Vacature: Chauffeur/Specialist

Datum: 09 juli 2020

Ben jij maatschappelijk betrokken, vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn en ben jij een echte doorpakker? Dan pas jij bij ons!

Bij Spaarnelanden nv staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit en van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Wij houden dan ook van Echt, Duurzaam, Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken. Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Ben jij maatschappelijk betrokken, vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn en ben jij een echte doorpakker? Dan pas jij bij ons! 

Chauffeur/Specialist ( 40 uur per week)

 

Hoe kan je dag eruit zien?

Je komt ’s morgens binnen, je klokt in en je gaat omgekleed naar de kantine even een kop koffie drinken. Je bent dan al langs de planning gelopen om de tas met de werkopdrachten en voertuigsleutels op te halen. Om 07.30 uur draai je het terrein af op weg naar een wijk. Als je klaar bent in de wijk dan ga je de eerste keer afval storten en dan neem je een kleine pauze. Je gaat na de pauze opnieuw een wijk in, je zamelt afval in tot lunchtijd. Je stort eerst weer het afval dat jullie hebben opgehaald en daarna ga je naar de kantine om te lunchen. Na de lunch ga je wederom de wijk in, daarna weer storten. Vervolgens is het tijd om je voertuig af te tanken, schoon te maken en hierna meld je je af bij de planning en is je werkdag voorbij.
 

Wat ga je doen?


• Besturen van verschillende voertuigen, machines en kraaninstallaties, met als doel het verzamelen, verwijderen en/of scheiden van afval. Controleren van de staat van het voertuig, pleegt preventief onderhoud, signaleert en rapporteert defecten en/of gebreken en laat deze repareren
• Verantwoordelijk voor een volledige vrachtadministratie (o.a. tachograafschijf, chauffeurskaart, dagstaat, vrachtbrieven, losbonnen, e.d.)
• Meedraaien in de piketdienst en je kan ingeroosterd worden voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden, tevens inzetbaar voor andere voorkomende werkzaamheden binnen Spaarnelanden
• Inzetbaar zijn voor andere voorkomende werkzaamheden binnen Spaarnelanden nv

Wat breng je mee?

Je hebt geruime ervaring met het besturen van verschillende voertuigen, machines en kraaninstallaties. Je bent in het bezit van een autolaadkraan certificaat, een geldig VCA en je beschikt over rijbewijs B, C en E. 
Daarnaast kan je goed samenwerken, ben je resultaatgericht. Je werkt zorgvuldig, bent flexibel en je kan goed communiceren. Je bent breed inzetbaar en gaat op klantgerichte wijze met burgers om. Je hebt kennis van de stad Haarlem. Goede conditie is een pré vanwege de aard van de werkzaamheden. Je bent in bezit van minimaal VMBO/MBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen. In bezit van ADR is een pré.

 

Wat bieden wij?


• Een leuke en veelzijdige baan
• Veel opleidingsmogelijkheden op maat
• Minimaal 27,5 vakantiedagen
• Reiskostenvergoeding volgens bedrijfsregeling
• Tegemoetkoming in de kosten voor je sportabonnement
• Korting op verzekeringen
• Een collectieve ziektekostenverzekering
• Fiscaal voordelig fietsplan
• Gunstige verlofregelingen, zoals 4 weken betaald geboorteverlof voor vaders
• Aantrekkelijke regeling voor de Private Lease van een elektrische auto
• Een mooi salaris tussen €2136 - €2838 bruto per maand op basis van 40 uur per week afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het salaris is excl. vakantiegeld, eindejaarsuitkering en toeslagen.

Sollicitatieprocedure:

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Heb je na het lezen van dit profiel interesse in deze functie stuur dan je motivatiebrief naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Richard van Broekhuizen of Bas Giskes, beide zijn teamleider, op telefoonnummer 023-7517200.
 

* Verplicht veld