Allround vakman GWW/Infra (40 uur per week)

Datum: 09 april 2020

Allround vakman GWW/Infra (40 uur per week)

Bij Spaarnelanden staat het belang van de leefomgeving áltijd voorop. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles dat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie. Wij zijn ons ervan bewust dat het duurzamer moet én kan. Wij houden dan ook van Echt Duurzaam Doen. Dat betekent dat we zelf het goede voorbeeld geven en doorpakken.

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!
 
Binnen Spaarnelanden is een vacature ontstaan voor de functie van:
 

Allround vakman GWW/Infra (40 uur per week)

 

Wat verwachten wij van jou:

De allround vakman GWW/Infra draagt zorg voor het “integrale” onderhoud in de openbare buitenruimte van Zandvoort. Je bent werkzaam in het infra team, waar je samen met je collega’s en vaste partners invulling geeft aan de uitvoering van uiteenlopende beheer- en onderhoudswerkzaamheden en het verlenen van servicediensten aan o.a. verhardingen, wegafzettingen, riolering, verkeersmeubilair. Tevens zijn het plaatsen en onderhouden van straatmeubilair en speeltoestellen onderdeel van de functie. Je werkt met je collega’s door heel Zandvoort en Bentveld op basis van beeldkwaliteit en belevingskwaliteit. Belangrijk hierbij is dat je oog hebt voor kwaliteit en de omgeving.
 
Je bent tevens inzetbaar voor diverse werkzaamheden binnen Spaarnelanden nv. Ook kan je worden ingeroosterd voor werkzaamheden buiten de reguliere werktijden en draai je mee in de piketdienst. Tot slot ben je het visitekaartje van onze organisatie en ga je op een klantgerichte wijze om met de inwoners en toeristen van Zandvoort en Bentveld.
 

Over welke kwalificaties moet je beschikken:

  • VMBO/MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré;
  • Relevante opleiding, aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen;
  • Aantoonbare praktijk ervaring in de Infra en GWW;
  • Je bent geïnteresseerd in techniek;
  • Je hebt oog voor detail;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook BE;
  • In het bezit van een geldig VCA-B certificaat;
  • In het bezit van BRL certificaat, Veilig werken langs de weg.
 

Wat zijn de belangrijkste competenties voor deze functie:

Samenwerken, resultaatgerichtheid, communiceren, klantvriendelijk, zorgvuldigheid, initiatiefrijk, servicegericht en flexibel
 

Solliciteren:

Ben je enthousiast? Voldoe je aan de genoemde kwalificaties? Maak je belangstelling dan kenbaar bij afdeling SRM. Stuur je schriftelijke motivatie en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Dit kan tot en met vrijdag 15 mei 2020. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Christian Geertsma, Teamleider Civiel Zandvoort, bereikbaar op telefoonnummer 06-46215616. De functie wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
 
 
* Verplicht veld