Werken bij Spaarnelanden

Wie zijn we?

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf in de regio Kennemerland. We zorgen voor een plezierige leefomgeving en een schone en veilige openbare ruimte. Dat doen we met maatschappelijke betrokkenheid langs een drietal thema’s: duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles wat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie.

Werken bij Spaarnelanden

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Wij houden van ‘doen’. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Grote diversiteit

Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Zo vind je bij ons chauffeurs, onderhoudsmedewerkers en technisch specialisten, maar staf- en managementfuncties hebben we ook.

Pas jij bij ons?

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Vacatures

Hieronder vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij Spaarnelanden:

Teamleider Techniek

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 13 september 2018

Ben jij de enthousiaste Teamleider Techniek die wij zoeken? Reageer dan snel!

Teamleider Integraal Beheer Openbare Ruimte Zandvoort

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 10 september 2018

Haal jij graag het beste uit je team, weet jij alles over het beheren van de openbare ruimte en vind je de balans tussen je werk en privé belangrijk?

Chauffeur/Specialist

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 26 september 2018

Heb jij ruime ervaring met het besturen van verschillende voertuigen en ben je flexibel en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris-/personeelsadministrateur

32 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 13 september 2018

Heb jij ervaring als salaris-/personeelsadministrateur en ben je accuraat en een kei in Excel? Dan is deze functie iets voor jou!

Coördinator Reiniging

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 13 september 2018

Heb jij leidinggevende capaciteiten en vind jij het een uitdaging om er samen met jouw team voor te zorgen dat Haarlem mooi en schoon blijft? Dan is dit de baan voor jou!

Stagiair Analyse Operationele Bedrijfsprocessen

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 13 september 2018

Doe jij HBO Bedrijfskunde, zoek jij een stage en wil je dit bij een sociaal-maatschappelijk bedrijf doen? Dan zoeken we jou!

Medewerker BOR - Aankomend Hovenier - Zandvoort

40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 13 september 2018

Hovenier worden iets voor jou? Bij ons leer je het in de praktijk!