Werken bij Spaarnelanden

Wie zijn we?

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf in de regio Kennemerland. We zorgen voor een plezierige leefomgeving en een schone en veilige openbare ruimte. Dat doen we met maatschappelijke betrokkenheid langs een drietal thema’s: duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ons takenpakket is divers en heeft betrekking op alles wat een moderne stad nodig heeft: van grondstoffeninzameling tot integraal groenbeheer en van slim parkeermanagement tot duurzame mobiliteit. De ontwikkelingen van morgen bepalen onze weg naar de toekomst en dat betekent dat wij werk willen maken van zaken als circulariteit, klimaatadaptatie, elektrisch rijden en de deeleconomie.

Werken bij Spaarnelanden

Werken bij Spaarnelanden betekent werken bij een mensgericht bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Wij houden van ‘doen’. Ontwikkeling van medewerkers staat bij ons centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich bij Spaarnelanden verder ontwikkelen. We hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden ook arbeidskansen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Grote diversiteit

Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus hebben we een grote diversiteit aan medewerkers. Zo vind je bij ons chauffeurs, onderhoudsmedewerkers en technisch specialisten, maar staf- en managementfuncties hebben we ook.

Pas jij bij ons?

Heb jij een servicegerichte instelling, lever jij graag kwaliteit, ben jij maatschappelijk betrokken en vind jij het een uitdaging om vanuit je vakgebied bij te dragen aan de thema’s waar wij mee bezig zijn? Dan pas jij bij ons!

Vacatures

Hieronder vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij Spaarnelanden:

Eerste Bedrijfsautotechnicus

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 02 januari 2018

Heb jij een neus voor het opsporen van storingen bij complexe voertuigen? En kun je deze ook repareren? Dan zoeken wij jou!

Eerste Bedrijfsautotechnicus (incl. vervanging teamleider)

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 02 januari 2018

Heb jij een neus voor het opsporen van storingen bij complexe voertuigen? En kun je deze ook repareren? Dan zoeken wij jou!

Technisch specialist Parkeerservice

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 07 januari 2018

Heb jij een technische achtergrond en ben je flexibel en nauwkeurig? Lees dan verder!

Teamleider Parkeerservice

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 08 januari 2018

Ben jij de enthousiaste Teamleider Parkeerservice die wij zoeken? Reageer dan snel!

Inkoper

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 29 januari 2018

Heb jij inkoopervaring en werk je secuur en zelfstandig? Kom dan ons team versterken!

Afstudeeropdracht Administratieve Organisatie Interne Beheersing (AO/IB)

⏲32 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 26 januari 2018

Volg jij een studie op hbo-niveau in de richting van Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie? Dan hebben wij een mooie afstudeeropdracht voor je klaarliggen.

Business Controller

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 29 januari 2018

Heb jij een achtergrond in (bedrijfs)economie en ben je analytisch ingesteld? Solliciteer dan op deze functie!

Interim Kwartiermaker/Adviseur

⏲40 uur p/w Haarlem

Geplaatst op: 22 februari 2018

Heb jij commerciΓ«le ervaring en vind jij het een uitdaging om onze organisatie verder te professionaliseren? Dan is dit de baan voor jou!