De stad heeft je nodig

Spaarnelanden is trotse partner van stichting De Stad Heeft Je Nodig. We werken samen op het gebied van inclusief ondernemen en ondersteunen de stichting financieel. De Stad Heeft Je Nodig Werkt met vrijwilligers in Haarlem. Het doel? Een bijdrage leveren aan een fijne en duurzame leefomgeving voor inwoners. Denk bijvoorbeeld aan bescherming van natuur en milieu en het bevorderen van duurzaamheid in openbare ruimtes. Kort gezegd: Maatschappelijke betrokkenheid met lokale impact.

Inclusief ondernemen betekent dat iedereen meedoet. Of je nu al werkt of (gedeeltelijk) terug wil keren naar de arbeidsmarkt: alle inwoners van Haarlem zijn welkom bij de stichting. Daarnaast is De Stad Heeft Je Nodig altijd op zoek naar nieuwe partners. Ben of ken je een onderneming die interesse heeft in een mooie samenwerking? Neem gerust contact op:

destadheeftjenodig.nl

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Spaarnelanden vormen een stel extra ogen en oren in de wijken in Haarlem. Ze hebben nauw contact met onze wijkteams en de inwoners van de buurt. Samen bespreken ze ideeën en suggesties van inwoners en zoeken ze naar passende oplossingen.

Schippers

Met vrijwillige schippers houden we de veerpont aan de Belgiëlaan in Haarlem zeven dagen per week in de vaart. Veel fietsers, wandelaars en kinderen maken gebruik van deze pont. Samen zorgen we voor een veilige overtocht.