Natuur in je stad

Wist je dat er meer leeft in Haarlem dan je denkt? Kijk maar eens om je heen. Prachtige bloemen langs de weg, zoemende bijen in de stad en broedende vogels in het weiland. En weet je dat er ook veel gebeurt om dit te stimuleren?

In Haarlem zetten we ons in voor meer biodiversiteit in de stad. Dat doen we in opdracht van gemeente Haarlem en samen met onze partner Landschap Noord-Holland. Op deze website lees je meer over onze projecten en over wat jij zelf kunt doen om je steentje bij te dragen.

Infographic

Benieuwd wat we allemaal doen? Op deze infographic laten we zien wat we doen op het gebied van ecologie. Klik op de afbeelding om te vergroten. 


 

Vrijwilligers

Haarlem kan niet zonder haar vrijwilligers. In de hele stad zijn inwoners te vinden die in hun vrije tijd bezig zijn met de Haarlemse natuur. Zij zorgen ervoor dat wij kunnen (blijven) genieten van het groen in Haarlem.

Hier lees je welke vrijwilligersinitatieven er zijn.

Partners

Aan biodiversiteit werken we samen met onze partners.

Over ons


Natuur in je stad is een initiatief van Spaarnelanden om meer aandacht te vragen voor biodiversiteit in de stad. Dat doen we in opdracht van gemeente Haarlem en samen met onze partner Landschap Noord-Holland. Onze projecten zijn gericht op beschermde en bijzondere dieren en planten.
Contact: info@natuurinjestad.nl.