Mobiliteit Service

Spaarnelanden heeft van techniek een specialiteit gemaakt en legt zich professioneel toe op het onderhoud van voertuigen en wagenparken. Dankzij kerntaken als afvalinzameling en beheer van openbare ruimte heeft Spaarnelanden ruime ervaring met gespecialiseerde voertuigen. De expertise op het gebied van het onderhoud van afvaltrucks, veegwagens en grasmaaiers is ook toepasbaar op brandweerwagens en ambulances. Inmiddels is de werkplaats van Spaarnelanden uitgegroeid tot één van de grootste, moderne werkplaatsen voor bijzondere voertuigen in de regio.

One-stop full-service

Een goed geoutilleerde werkplaats, uitgebreide onderdelenvoorraad, vakmensen en volledig gecertificeerd: de Mobiliteit Service van Spaarnelanden voorziet in totaalonderhoud van voertuigen, oftewel ‘one-stop full-service’. Behalve reparatie en onderhoud verzorgt Spaarnelanden ook aanvullende diensten, zoals het wassen, spuiten, bestickeren en ingrijpende veranderingen aan chassis en opbouw van de voertuigen. Er wordt merkonafhankelijk gewerkt en desgewenst kan Spaarnelanden ook zorgdragen voor inkoop, wagenparkbeheer en contractmanagement.

24/7 paraat

De mobiele servicewagen van Spaarnelanden is uitgerust met een ruime variatie aan onderdelen en rijdt in geval van calamiteiten direct uit na een melding, 24/7. Voor regulier onderhoud wordt er op afspraak gewerkt, maar in de planning is altijd ruimte voor het verhelpen van onvoorziene reparaties.

Duurzame mobiliteit

Als innoverende organisatie heeft Spaarnelanden duurzame mobiliteit hoog op de agenda staan. In de ontwikkeling van het wagenpark wordt een efficiënte koers aangehouden. Met de expertise en ervaring waarover Spaarnelanden beschikt, worden bedrijven en particuliere klanten over de mogelijkheden van duurzame mobiliteit geadviseerd. Het advies betreft alle soorten voertuigen, in het bijzonder specialistische voertuigen, machines en materieel. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale afstemming tussen kosten, duurzaamheid, efficiency en functionaliteit.

Certificering

 • APK voor vrachtwagens
 • APK luxe- en bestelwagens
 • LPK (Laadklep Periodiek Keuring)
 • Tachograafkeuringen
 • Autolaadkraankeuringen (Hiab Servicepunt)
 • Airco-gecertificeerd
 • Gereedschap (NEN 3140, NEN 501110-1+ Arbowet)
 • Elektrische/hybride voertuigen (NEN 3140)
 • Valbeveiliging en hijsmiddelen (NEN 818, 361 en 363)
 • Ladders en trappen (NEN 2484 en 1147)
 • Laad- en lossystemen

Professionele service, gunstige tarieven

De Mobiliteit Service van Spaarnelanden biedt uitgebreide mogelijkheden voor het onderhoud van voertuigen en wagenparken, tegen gunstige tarieven.
Hebt u een specifieke vraag, of wilt u een nadere toelichting, neemt u dan contact met ons op via info@spaarnelanden.nl of 023 - 751 72 00.

Inkoopvoorwaarden

Lees hier de inkoopvoorwaarden van Spaarnelanden.