Locatie Zandvoort (Remise)

Als inwoner van de gemeente Zandvoort kunt u een deel van het grof huishoudelijk afval ook brengen naar de onze locatie in Zandvoort (Remise).

Bezoekerslocatie Zandvoort

  • Adres: Kamerlingh Onnesstraat 20, 2041 CC Zandvoort.

Geopend op:

  • Maandag t/m donderdag van 07:30-12:00 uur en 12:45-16:00 uur
  • Vrijdag 07:30-12:00 uur

Grof huishoudelijk afval

Grof huishoudelijk afval is huishoudelijk afval dat niet past in de containers in de wijk of aan huis. Een deel van het grof huishoudelijk afval kunt u gratis naar onze locatie in Zandvoort brengen tijdens bovenstaande openingstijden. Let op! Klein chemisch afval (KCA) kunt u alleen brengen op woensdag van 13.00-15.30 uur. Neem een bewijs van uw huidige adres mee (bijvoorbeeld een bankafschrift).

In de digitale afvalwijzer vindt u onder het kopje Remise en Milieuplein precies wat u op onze locatie in Zandvoort kunt brengen. Daarnaast kunt u gratis grof huishoudelijk afval brengen naar ons Milieuplein in Haarlem en naar de Milieustraten in Heemstede en Bloemendaal

Lees hier welke extra maatregelen wij nemen op het Milieuplein i.v.m. het coronavirus. 

Gratis aanhanger lenen

Grof huishoudelijk afval wegbrengen wordt nog makkelijker met onze gratis aanhangerservice. Via onze website kunt u gemakkelijk in enkele stappen gratis een aanhanger reserveren. De borg is € 50,- en moet contant worden betaald bij het ophalen van de aanhanger. Ook is legitimatie via uw rijbewijs verplicht; wij maken een kopie van uw rijbewijs.

U haalt de aanhanger op aan de Kamerlingh Onnesstraat 20 in Zandvoort. U kunt zich melden bij het kantoor (na binnenkomst linksaf). LET OP: tussen 12.00 en 13.00 uur is de afhaallocatie gesloten. Klik hier voor meer informatie en het reserveren van een aanhanger.

Afspraak grof huishoudelijk afval en elektrische apparaten

Voor het laten ophalen van grof huishoudelijk afval kunt u gemakkelijk online een afspraak maken via de digitale afvalwijzer. Via dezelfde weg kunt u een afspraak maken voor het ophalen van elektrische apparaten, van 10 kilo of zwaarder.