Aanmeldformulier

Leuk dat je stoeptegels wil inruilen voor plantjes! Aanmelden voor deze actie gaat via het formulier onderaan deze pagina en is mogelijk tot en met zondag 22 mei.

Hoe werkt het?

Bij Spaarnelanden kun je tijdelijk stoeptegels inruilen voor plantjes. Dat is helemaal gratis - zo lang de voorraad strekt. Je hoeft je alleen maar aan te melden via het formulier onderaan deze pagina. In dit formulier vragen we je ook om een foto te uploaden van je verwijderde tegels.
Nadat je je aanvraag hebt ingediend, ontvang je van ons bericht wanneer we de plantjes bij je komen brengen en de tegels meenemen. We nemen alleen de tegels mee die je uit je tuin of langs de gevel hebt gehaald voor deze actie. 

Je mag minimaal een halve vierkante meter en maximaal twee vierkante meter aan tegels inruilen voor plantjes.  Er zijn drie verschillende soorten plantjes beschikbaar, waarvan je één soort kunt kiezen. Dit kun je op het aanmeldformulier aangeven.

Optie 1

Buddleja

Optie 2

Rudbeckia 

Optie 3

Aster

Actievoorwaarden

  • Voor deelname aan de actie haal je tegels weg uit je tuin of langs je gevel
  • Een vierkante meter is 1 x 1 meter aan tegels. Voor negen stoeptegels mag  je één vierkante meter rekenen
  • Per vierkante meter (m2) ontvang je vier plantjes 
  • Met een minimum van een halve vierkante meter (0,5 m2)
  • En een maximum van twee vierkante meter (8 plantjes)
  • Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners gebruik kunnen maken van de actie geldt een maximum van 8 plantjes per huishouden/adres
  • OP = OP.

Spaarnelanden neemt je tegels mee, maar let op:

We nemen alléén de tegels mee die je uit je tuin of langs de gevel hebt gehaald voor deze actie. Dit is maximaal twee vierkante meter aan tegels per huishouden/adres!
 

Aanmeldformulier 

Tot en met 22 mei kun je je voor deze actie aanmelden via dit aanmeldformulier. Na het insturen krijg je een automatische ontvangstbevestiging (dit kan soms een paar uur duren).  Zodra wij alle aanvragen hebben ingepland, sturen we je een berichtje waarin staat wanneer de plantjes worden afgeleverd en de tegels opgehaald.
Een vierkante meter is 1 bij 1 meter of 100 bij 100 centimeter.