Melding maken

Bij Spaarnelanden kunt u terecht voor een melding over schade aan ondergrondse containers, het gratis ophalen van grofvuil of afval naast de ondergrondse containers. Dit kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 023 - 7517200 (ma t/m vrij tussen 8.00 en 16.30 uur).

Melding gemeente

Wilt u een melding doen over de openbare ruimte in Haarlem? Bijvoorbeeld over zwerfvuil, fietswrakken, stoeptegels, afvalzakken, verkeersborden, wegmarkering of omgevallen bomen, dan kunt u een online melding doen bij de gemeente Haarlem via deze link of via telefoonnummer 14023.

Melding Spaarnelanden

Een melding over schade aan ondergrondse containers, een storing of afval naast de ondergrondse containers kunt u bij Spaarnelanden melden via onderstaand formulier of telefonisch via 023 - 7517200 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur).

Persoonlijke spullen in ondergrondse container

Heeft u per ongeluk persoonlijke spullen in de ondergrondse container laten vallen? Belt u dan zo spoedig mogelijk met de klantenservice van Spaarnelanden via 023 - 7517200 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur).

Wanneer de container nog niet geleegd is, kunnen wij een afspraak maken voor het legen van de container in uw bijzijn. Hiervoor komen wij langs met twee wagens: een wagen met kraan en een wagen met open bak om de container in te legen. Zo kunt zelf op zoek naar uw spullen. De kosten voor het legen bedragen €100,00. U kunt vooraf per pin betalen (met legitimatie) bij de balie van Spaarnelanden of ter plekke per pin betalen bij de chauffeur.

Wij kunnen uw spullen helaas niet meer terugkrijgen in de volgende gevallen:

  • De container is al geleegd en de inhoud is vervoerd naar het vuiloverlaadstation.
  • Uw spullen liggen in een perscontainer. Afval wordt in deze container tot een klomp geperst.
  • De container waar uw spullen in liggen is een glascontainer. Het is helaas te gevaarlijk om uw spullen te zoeken tussen het gebroken glas.
  • De situatie ter plaatse laat niet toe dat wij een wagen met kraan en een wagen met open bak kunnen parkeren.
Soort melding*:


Als u een foto heeft van de situatie kunt deze meesturen