Kerstbomeninzameling 2021 - Zandvoort

In verband met de corona maatregelen verloopt de kerstbomeninzameling in Zandvoort dit jaar anders. Ook heeft gemeente Zandvoort besloten dat de traditionele kerstbomenverbranding op het strand van Zandvoort in januari 2021 niet doorgaat.

Kerstbomen kunnen op woensdag 6 en 13 januari van 10.00 tot 16.00 uur door inwoners worden ingeleverd op de volgende locaties:

  • Spaarnelanden locatie Zandvoort - Remise Kamerlingh Onnesstraat 20
  • Schuitengat achter Dirk van den Broek
Komt u met (kleine) kinderen? Begeleid ze dan zoveel mogelijk met ÊÊn volwassene.
 

Maatregelen vanwege corona

In verband met corona neemt Spaarnelanden op deze locaties maatregelen, zodat iedereen zijn boom veilig kan inleveren. Zo zorgen we op beide locaties voor een looproute met eenrichtingsverkeer, plaatsen we hekken om voldoende afstand te waarborgen en gebruiken onze medewerkers beschermingsmiddelen wanneer nodig. 

Kom met de fiets

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Inwoners die met een voertuig willen komen kunnen dit alleen doen met een personenwagen, zonder aanhanger. Kom alleen met de auto als het niet anders kan. Andere voertuigen zijn niet welkom om de doorstroming op de locaties in goede banen te leiden.   

Kans op een VVV kadobon

Per boom krijgen kinderen tot 16 jaar een lootje. Per 20 ingeleverde bomen wordt er een VVV kadobon van 5 euro verloot. Bewaar het lootje goed en controleer zelf of het lot een winnend nummer heeft. De winnaars van de kadobonnen worden op 15 januari 2021 bekend gemaakt en zijn dan te vinden op pagina 'prijswinnaars'.