Grofvuil ophalen?

Grofvuil is een verzamelnaam voor afval, dat door afmeting of samenstelling niet in de huisvuilzak, container of ondergrondse container kan worden afgevoerd. Grofvuil kan naar het Milieuplein worden gebracht, of kan op afspraak worden opgehaald door Spaarnelanden. Een aantal afvalstoffen, behorende tot grofvuil, wordt niet door Spaarnelanden opgehaald, deze vindt u onderaan deze pagina. Deze materialen kunt u inleveren bij het Milieuplein (Ir. Lelyweg 51), van maandag t/m zaterdag van 08:00โ€“15:30 uur en dinsdag van 08:00โ€“20:00 uur.

Grofvuilafspraak

Bent u particulier en woont u in de gemeente Haarlem? Dan kunt u hier een afspraak maken voor het ophalen van uw grofvuil. U hoeft niet thuis te zijn wanneer wij het grofvuil bij u ophalen.

Tweede leven

Voordat u een grofvuilafspraak maakt, stellen wij u graag de volgende vraag: horen uw spullen echt bij het grofvuil of zijn ze nog geschikt voor hergebruik? Want dan kunnen uw spullen wellicht ook naar een kringloopwinkel waar ze een tweede leven krijgen. Kringloopwinkel de Snuffelmug kan uw spullen, die geschikt zijn voor hergebruik, komen ophalen. Kijk op: http://www.snuffelmug.nl/.

Let op!

Bied het grofvuil op de afgesproken ophaaldag vรณรณr 07:30 uur aan. Plaats het grofvuil goed zichtbaar aan de openbare weg. Alles wat u op uw eigen erf laat staan mag Spaarnelanden niet meenemen. Let op: Het grofvuil mag NIET de avond van te voren buiten gezet worden, u riskeert hiermee een boete. โ€‹

Het aanbieden van uw grofvuil

In de aanbiedregels voor grofvuil vindt u informatie over de hoeveelheid die u kunt aanbieden, wanneer en hoe u dat het beste kunt doen en waar u het grofvuil neer kunt zetten. 

Woont u in de Sint Antoniesteeg in Haarlem?

Deze steeg is moeilijk bereikbaar voor ons inzamelvoertuig. Wij verzoeken u daarom om uw grofvuil op de hoek van de Hagestraat/Antoniestraat neer te zetten. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Vul hier uw gegevens in:

Postcode*
Huisnummer*
Het adres wordt automatisch opgezocht..
Email*
Datum*
Geef hieronder aan hoeveel m3 grofvuil u aanbiedt en of u ook elektrische apparaten en/of een fiets of kinderwagen aanbiedt. Hang een label aan uw fiets of kinderwagen met 'ophalen grofvuil' erop, zodat onze medewerkers weten dat dit bij het grofvuil hoort.
M3 grofvuil*
Aantal elektrische apparaten*
Fiets of kinderwagen*
Beschrijving

Biedt u uw grofvuil op een andere locatie aan, dan voor uw huis? Dan kunt u dit hier aangeven. (Max 60 karakters)

Let op! Door deze grofvuilafspraak te bevestigen, gaat u akkoord met de aanbiedregels.
De volgende huishoudelijke afvalstoffen (grofvuil) kunt u brengen naar het Milieuplein aan Ir. Lelyweg 51, Haarlem. Klik hier voor de toegangsregels van het Milieuplein :
Let op! Bovenstaande afvalstoffen worden niet door Spaarnelanden opgehaald!