Werkzaamheden in parkeergarage De Kamp

Parkeerservice Spaarnelanden gaat in opdracht van gemeente Haarlem in de twee trappenhuizen van parkeergarage De Kamp de coating vervangen.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats van week 5 t/m week 13.

Werktijden

De werkzaamheden worden op werkdagen tussen 07:00 en 17:00 uur uitgevoerd.

De werkzaamheden

Gedurende de werkzaamheden blijft de parkeergarage geopend voor regulier gebruik, maar er is maar maximaal een trappenhuis beschikbaar. We starten in het trappenhuis ter hoogte van de Essenstraat en deze is de eerste periode dus niet geopend voor gebruik.

Het trappenhuis met de lift is van 28 februari t/m eind maart buiten gebruik in verband met het vervangen van de coating. Voor toegang tot de garage kun je de borden volgen naar het andere trappenhuis. Deze beschikt niet over een lift. Vanaf 7 maart wordt de lift weer in gebruik gesteld, maar deze gaat dan alleen naar de zesde etage (restaurant De Dakkas) en niet naar de andere etages.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden kan er geluidsoverlast en stof- en geuroverlast zijn. Woont je dichtbij, dan adviseren wij om tijdens de werkzaamheden ramen en deuren gesloten te houden. We doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.