Werkzaamheden in parkeergarage De Kamp

Geplaatst op: 23 maart 2021
Geplaatst op: 23 maart 2021

Het wegdek in Parkeergarage De Kamp krijgt nieuwe belijning. Vanaf maandag 29 maart a.s. voert Spaarnelanden hiervoor werkzaamheden uit, in opdracht van gemeente Haarlem.

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd en starten dagelijks vanaf 07:00 uur en duren uiterlijk tot 17:00 uur. Tijdens de werkzaamheden blijft het gewoon mogelijk om te parkeren in de garage.

Fase 1: Verwijderen van de huidige belijning

Op maandag 29 maart a.s. wordt de belijning in de garage met een hogedrukspuit verwijderd. De werkzaamheden starten op de bovenste etage en eindigen op etage 3 A. Auto’s kunnen die dag op de onderste etages (begane grond tot 3 A) worden geparkeerd.

Op dinsdag 30 maart a.s. worden de werkzaamheden uitgevoerd vanaf etage 3 A tot aan de begane grond. Auto’s kunnen die dag op de bovenste etages worden geparkeerd.

Fase 2: Aanbrengen nieuwe belijning

Op dinsdag 6 april a.s. wordt nieuwe belijning aangebracht in parkeergarage. Er wordt gestart op de bovenste etage. Tijdens de werkzaamheden blijft het gewoon mogelijk om op alle etages te parkeren in de garage. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om automobilisten te infomeren en de verkeersstroom in goede banen te leiden.

Eventuele overlast

Gedurende de werkzaamheden kan er mogelijk geluidsoverlast ontstaan voor omwonenden. Spaarnelanden probeert dit tot een minimum te beperken.

Deze werkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden wanneer de minimale temperatuur 10 graden Celsius is en het niet regent. Hierdoor is er een kans dat de werkzaamheden uitlopen.