Recyclewagen nu op vier extra locaties
Geplaatst op: 19 januari 2023

Op 1 oktober 2022 startte de Recyclewagen in Haarlem. Elke inwoner kan hier kleine hoeveelheden spullen inleveren die niet in de gewone afvalcontainers horen. Kleine elektrische apparaten bijvoorbeeld. Maar ook ijzer en metalen, harde plastics en Klein Chemisch Afval (KCA). Allemaal materialen die geschikt zijn om nieuwe producten te van maken, of die gevaarlijk zijn als ze bij het restafval belanden. Vanaf woensdag 8 februari 2023 staat de Recyclewagen op vier extra locaties en zijn tijden en sommige dagen aangepast.

Nieuwe locaties

De Recyclewagen stond al op de Botermarkt, Planetenlaan, Engelenburg en Westergracht. Nu komen er vier locaties bij: de Floresstraat, Ramplaan, Prof. Donderslaan en het Van Zeggelenplein. Elke veertien dagen staat de Recyclewagen twee uur lang op deze locaties. Iedereen kan dan langskomen om spullen in te leveren.

Het overzicht met de exacte dagen en tijden vind je op spaarnelanden.nl/wagen. Hier staat ook meer informatie over de spullen en materialen die gratis kunnen worden ingeleverd.