De Haarlem Recycletas gevuld? Laat hem gratis thuis ophalen

Geplaatst op: 25 november 2022

Sinds november dit jaar is de Haarlem Recycletas beschikbaar voor alle inwoners van Haarlem-Noord. De Recycletassen zijn met veel enthousiasme ontvangen: Er zijn inmiddels ca. 5000 tassen uitgedeeld. Met al deze tassen hopen we veel spullen op te halen die de kringloop of recycling in kunnen.

De Haarlem Recycletas gratis thuis laten ophalen

Nadat de Recycletas gevuld is met boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel haalt Spaarnelanden de tas (op afspraak) gratis thuis op. Het is niet nodig om thuis te blijven voor de ophaalafspraak. Het maken van een ophaalafspraak kan via deze link of door te bellen naar Spaarnelanden (023 – 751 72 00).

Naar de kringloop

De ingezamelde spullen worden gesorteerd voor de kringloop of recycling. Dit wordt gedaan door Spaarnewerkt, een participatiebedrijf. Goede spullen komen bijvoorbeeld bij de kringloopwinkels van de Snuffelmug terecht.

Winnen

Bewoners van Haarlem-Noord die voor eind 2022 een ophaalafspraak inplannen maken kans op één van de 10 cadeaubonnen t.w.v. €10 voor kringloopwinkel de Snuffelmug. De winnaars ontvangen hun cadeaubon in de brievenbus nadat hun Haarlem Recycletas is opgehaald.

Meer informatie over Haarlem Recycletas, uitgiftepunten en op ophaalafspraken? Klik hier.