Hoi collega,

Welkom! Inmiddels heb je de uitnodiging ontvangen en nu ben je vast nieuwsgierig naar het programma en de activiteiten die staan gepland om jou, je familie en/of vrienden op 1 juni a.s. een onvergetelijke dag te bezorgen.

Deze Familiedag is een speciale gelegenheid waarop we niet alleen onze waardering willen tonen voor jouw harde werk en toewijding. Ook willen we jouw dierbaren de kans geven ons beter te leren kennen. Het belooft een dag vol plezier, entertainment en verbinding te worden.

Programma Familiedag
Binnenkort vind je hier het volledige programma en de vele activiteiten voor jong en oud. Wil je een voorproefje? Hier is een greep uit de vele leuke activiteiten die je kunt verwachten:

  • Vereeuwig jezelf (en jouw dierbaren) op de foto met een klik;
  • Spring op de bus voor een korte tour naar een geheime locatie;
  • Laat zien hoe goed jij afval kunt dunken en wie weet word jij rijkelijk beloond;
  • Stort je op het knutselen van bijzondere voorwerpen en leer van een expert wat nieuws over de bloemen en de bijtjes;
  • en zie met eigen ogen welke stalen krachtpatsers Spaarnelanden in huis heeft!

Maak je dus klaar voor een avontuurlijke reis. En vergeet niet om begin mei jouw ticket voor aanmelding in te leveren. Dit kan bij het directiesecretariaat in Haarlem (3e etage, kamer 3.15) of bij de Klantenservice in Zandvoort.

Heb je nog vragen? Mail deze dan naar familiedag@spaarnelanden.nl

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dag, waar we samen zeker mooie herinneringen gaan maken!