De slimme parkeervergoeding

Met de Slimme Parkeervergoeding biedt u uw klanten service en betaalgemak op het gebied van parkeren. Zo kunt u uw klanten, die gebruik maken van de openbare parkeergarages, nog beter bedienen.

Voordelen

  • Flexibel: Geef uw klanten een parkeervergoeding op basis van tijd, percentage of een bedrag: de keuze is aan u! Bijvoorbeeld een uur, 50% of 5 euro.

  • Online: De service werkt via een online webportal of een app (Android en binnenkort iOS) en is eenvoudig in gebruik.

  • Servicegericht: Kiest u voor de betaalservice? Dan kunnen klanten direct uitrijden, zonder eerst langs een betaalautomaat te lopen of een parkeerkaart in te voeren.

Ook uw eigen medewerkers kunnen gebruik maken van de Slimme Parkeervergoeding. Declaraties of bonnetjes zijn niet meer nodig. Alles staat overzichtelijk op één factuur!

Lees hier meer:

Ervaringen

Carlton Square (Joost Keus, Sales en Marketingmanager):
"Ons hotel kan heel eenvoudig en gastvrij onze gasten nét dat extra stukje service bieden. Voorheen kregen we veel feedback over de hoge parkeerkosten en gedoe met koffers en tassen bij de automaat. Nu de parkeerkosten gewoon meegenomen worden in de factuur, wordt dit als een prettige service ervaren."

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze service? Vul dan dit aanvraagformulier en stuur het ingevulde formulier als bijlage mee in een e-mail naar verkoop@spaarnelanden.nl.

Media

  • Haarlem dit weekend -10 december 2016
  • Zakelijk Haarlem radio Haarlem 105 - 27 juni 2016 - Luister hier (klik op de luisterbalk van 27 juni 2016 om 20.00 uur - fragment start om 08.44).

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons via verkoop@spaarnelanden.nl of bel 023-7517200.