Mobiliteit Service

Spaarnelanden heeft van techniek een specialiteit gemaakt en legt zich professioneel toe op het onderhoud van voertuigen en wagenparken. Dankzij kerntaken als afvalinzameling en beheer van openbare ruimte heeft Spaarnelanden ruime ervaring met gespecialiseerde voertuigen. De expertise op het gebied van het onderhoud van afvaltrucks, veegwagens en grasmaaiers is ook toepasbaar op brandweerwagens en ambulances. Inmiddels is de werkplaats van Spaarnelanden uitgegroeid tot één van de grootste, moderne werkplaatsen voor bijzondere voertuigen in de regio.

Servicegericht

Of u nu bij de servicebalie een afspraak maakt, langs de weg geholpen wordt of zich uitgebreid wilt laten adviseren, iedereen in onze modern uitgeruste werkplaats zorgt ervoor dat u professioneel wordt geholpen. Ons team van specialisten en serviceverleners zorgt voor een efficiënte afhandeling en herstel van elke schade, elke onderhoudsbeurt en elke storing.

Jarenlange ervaring

Spaarnelanden heeft veel expertise met wagens die op elk moment inzetbaar moeten zijn. Door de jarenlange ervaring met ons eigen wagenpark kennen we niet alleen de voertuigen, maar begrijpen we ook het belang van de continuïteit van uw bedrijf en de dagelijkse inzetbaarheid van de voertuigen. Daarom zijn we flexibel en werken we met korte lijnen.

24/7

Via onze servicelijn zijn wij 24/7 bereikbaar en rijden we direct uit na een melding, dag en nacht én in het weekend. Voor regulier onderhoud werken we efficiënt volgens planning. Maar we houden altijd ruimte vrij voor incidentele reparaties.

One stop shop

Spaarnelanden werkt volgens de one stop shop formule; klanten kunnen voor een complete service terecht op één locatie en hebben één aanspreekpunt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We volgen ontwikkelingen in de markt op het gebied van innovatie, brandstofefficiency en de impact op het milieu. Zo kunnen we u goed adviseren over het verduurzamen van uw wagenpark. We bekijken de mogelijkheden van alternatieve brandstoffen, zoals elektrisch rijden, waterstof en CNG groengas,. Als het mogelijk is, dan kiezen we voor motoren met een zeer laag emissieniveau (zero emission) van schadelijke uitlaatgassen. Deze maatregelen leveren een forse emissiereductie waardoor steeds minder CO2 en fijnstof wordt uitgestoten.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 023-7517284.
Lees hier de inkoopvoorwaarden van Spaarnelanden.