Mobiliteit en techniek

Techniek is onze specialiteit. We delen deze kennis en expertise over duurzame mobiliteit graag met andere bedrijven en particulieren. Zo geven we bijvoorbeeld advies over alle soorten voertuigen en in het bijzonder over specialistische voertuigen, machines en materieel. De werkplaats van Spaarnelanden is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste uit de regio. Iets we uiteraard trots op zijn.

Servicegericht

Spaarnelanden heeft van techniek een specialiteit gemaakt. Onze ervaring en professionaliteit zetten we dan ook graag in voor het onderhoud van voertuigen en wagenparken.

Flexibel

Door de jarenlange ervaring met ons eigen wagenpark kennen we niet alleen de voertuigen, maar begrijpen we ook dat continuïteit en dagelijkse inzetbaarheid belangrijk zijn. Daarom zijn we flexibel en werken we altijd met korte lijnen. Ons team van specialisten en serviceverleners zorgt voor een soepele afhandeling van elke schade, onderhoudsbeurt of storing. Ontdek het zelf.

One stop shop

Spaarnelanden werkt volgens de One Stop Shop-formule: voor een complete service kun je terecht op één locatie. Onderhoud aan afvaltrucks, veegwagens, grasmaaiers, brandweerwagens, ambulances en bijzondere voertuigen: we staan voor je klaar in onze werkplaats in Haarlem.

  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Keuringen
  • Schadeherstel
  • Verduurzaming van uw wagenpark
  • Wagenparkbeheer

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. We volgen ontwikkelingen in de markt op het gebied van innovatie, brandstofefficiency en de impact op het milieu nauwlettend. Zo weet je dat je altijd kunt rekenen op een betrouwbaar en duurzaam advies.

Stel dat je het wagenpark wilt verduurzamen, maar je weet niet waar te beginnen. Spaarnelanden denkt met je mee. Samen bekijken we de mogelijkheden van alternatieve brandstoffen, zoals elektrisch rijden, waterstof en CNG-groengas. Waar mogelijk kiezen we voor motoren met een zeer laag emissieniveau (zero emission) van schadelijke uitlaatgassen. Al deze maatregelen leveren een forse emissiereductie op. Kortom: minder uitstoot van CO2 en fijnstof.

24/7 bereikbaar

Problemen buiten de reguliere werktijden? Geen nood. Via onze servicelijn zijn we 24/7 bereikbaar. We rijden direct uit na een melding. Dag en nacht én in het weekend. Regulier onderhoud plannen we in, maar we houden altijd ruimte vrij voor incidentele reparaties.

Vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel 023 – 751 72 84.

Lees hier de inkoopvoorwaarden van Spaarnelanden.