Ambassadeur

Samen maken we de stad leuker, duurzamer en socialer!

Spaarnelanden wil het leven in de stad leuker, duurzamer Ên socialer maken. Om de verbinding met de inwoners van de stad verder te versterken, starten we binnenkort met de werving van de Ambassadeurs van Spaarnelanden. Een ambassadeur is een inwoner die na een specifieke training het belang van onze activiteiten in de eigen buurt gaat vertegenwoordigen.

Spaarnelanden is op zoek naar vrijwilligers voor de functie van:

Ambassadeur


De ambassadeur voelt zich betrokken bij en wil actief bijdragen aan een prettige leefomgeving in zijn buurt. Dagelijks doe je een ronde in jouw gebied. Je houdt je oren en ogen open, en ziet zaken die beter kunnen. Zoals een losse stoeptegel of zwerfvuil. Buurtbewoners kunnen bij jou terecht, bijvoorbeeld met hun vragen over afvalscheiding of met hun klachten en wensen.

Wat vragen we van je?

• Je bent betrokken bij de kwaliteit van de leefomgeving in jouw wijk
• Je wilt een bijdrage leveren aan een snelle oplossing van een gesignaleerd probleem
• Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
• Positieve houding en flexibel
• Woonachtig in Haarlem

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een maandelijkse vrijwilligersvergoeding. Belangrijker nog is de kans die je krijgt om jezelf te ontwikkelen door coaching, cursussen en trainingen die wij je bieden.

Heb je belangstelling?

Mail naar hverweij@spaarnelanden.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie bel dan met Hans Verweij via telefoonnummer: 06-46215202.