Spaarnelanden ontvangt WeCycle Award

Geplaatst op: 10 oktober 2023

Spaarnelanden heeft de WeCycle Award gekregen voor de inzameling van elektronisch afval. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Stichting OPEN, bekend van de Wecycle-inleverpunten en WeCyclecampagnes.  

Stichting OPEN heeft Spaarnelanden deze prijs gegeven voor onze uitmuntende inzameling van elektronisch afval en lampen. Zo kunnen bewoners gemakkelijk elektronica inleveren bij de Recyclewagen en met de Haarlem Recycletas. Ook het inzamelen van batterijen doen we op een duurzame manier. Samenwerkend met Stichting Batterijen halen we – met een elektrische wagen – ingeleverde batterijen en lampen bij winkels in Noord-Holland op.
Daarnaast kunnen bedrijven nu ook elektronisch afval gemakkelijk en duurzaam inleveren bij het Vuil-overlaadstation van Spaarnelanden. 

We zijn natuurlijk verguld met de WeCycle Award.  Manager Klant en Innovatie, Jeanine van de Grootevheen zegt hierover: ‘Onze chauffeurs, recyclecoaches en andere betrokkenen zijn blij en trots. Het harde werken levert mooie resultaten op. Het is onze missie om een zo duurzaam mogelijke leefomgeving te creëren. En het is mooi dat we meehelpen aan hogere recyclagecijfers van batterijen, lampen en elektrisch afval.’ 

Meer weten over de WeCycle Award, de Nationale WeCycleweek of e-waste inleverpunten? Kijk dan op www.wecycle.nl.