Volg Spaarnelanden tijdens de Dutch Grand Prix 2023

Geplaatst op: 24 augustus 2023

Wie houdt toch altijd de boel schoon tijdens de Dutch Grand Prix? Neem dit weekend een exclusief kijkje in de keuken van Spaarnelanden. 

Voor formule 1 liefhebbers hét hoogtepunt van het jaar: de Dutch Grand Prix 2023. Aankomend weekend verandert Zandvoort in één groot evenementengebied. Spaarnelanden is weer van de partij om te zorgen dat het dorp er veilig en schoon bij ligt tijdens het raceweekend. Vind jij het leuk om te zien hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n groot evenement? Blogger Kristel van @Liefsuitzandvoort loopt met onze collega’s mee en geeft je een exclusief kijkje in de keuken van Spaarnelanden. Bekijk het via:

  • Instagram: @liefsuit.zandvoort
  • Facebook: @liefsuitzandvoort
  • Website: www.liefsuitzandvoort.com/spaarnelanden

Met extra personeel zorgen we er voor dat meerdere keren per dag én nacht de afvalbakken geleegd en straten geveegd worden. Ook lopen er elf Cleanteams rond die ondersteunen bij de afvalinzameling en met prikkenstokken zwerfafval te lijf gaan. Kristel brengt het allemaal in beeld.

Voorafgaand aan het evenement plaatste Spaarnelanden meer dan tweehonderd extra afvalbakken. Om de looproutes van en naar het circuit toegankelijk te maken werden containers, verkeersborden, bloembakken en ander straatmeubilair verwijderd. Na het evenement zal het enkele weken duren voordat alles weer in de oorspronkelijke staat is hersteld.