Afvalscheidingsbakken – Tips!

Datum: 17 april 2021

Afval scheiden begint in huis. En dat kan soms lastig zijn: de verschillende bakken in huis, gebrek aan ruimte. Spaarnelanden en de gemeente Haarlem helpen graag en lanceren daarom een overzicht van de handigste afvalscheidingsbakken.
 
www.spaarnelanden.nl/afvalbakken biedt meer dan 200 afvalbakken van verschillende leveranciers en variΓ«rend in prijs, kleur en afmeting. Zo hopen we afval scheiden voor nog meer Haarlemmers makkelijker maken. Want, Elke kilo telt.
 
Strategisch plan afvalscheiding
De gemeente Haarlem wil de hoeveelheid restafval drastisch verminderen. Haarlemmers met ruimte voor eigen containers hebben inmiddels een duo- en een gft-container in de tuin. Ook plaatsen we extra afvalscheidingscontainers op straat, zodat ook Haarlemmers zonder tuin hun afval dicht bij huis gescheiden kunnen inleveren. Afval scheiden in Haarlem wordt zo een stuk makkelijker.
 
Bekijk al onze tips voor afvalscheidingsbakken op spaarnelanden.nl/afvalbakken


 Beeld-afvalscheidngsbakken.png

Initiatiefnemers gemeente Haarlem en Spaarnelanden hebben geen financieel belang bij deze webetalage. U koopt direct van de leverancier.