Leveringsbrief duocontainer inwoners Zandvoort

Datum: 08 juni 2020

Deze week ontvangen inwoners uit de gemeente Zandvoort die in een laagbouwwoning wonen met een voor- en of achtertuin met achterom een brief met meer informatie over wanneer zij een duocontainer ontvangen en wanneer de andere wijzigingen in hun afvalinzameling ingaan.

Heeft u onverhoopt de brief niet ontvangen? Dan kunt u de brief hieronder lezen. Deze brief is een vervolg van de vooraankondigingsbrief die in mei is verstuurd en de aankondigingsbrief die eind april vanuit de wethouder is gestuurd. 
  

Leveringsbrief 

In deze brief kunt u lezen wat in de brief stond. Er staan een aantal geel gemarkeerde invoervelden in die voor iedere inwoner anders zijn. Als u wilt weten wanneer voor u iets gaat wijzigen of wat uw (eerste) inzameldag is, dan kunt u contact opnemen met DBI Container Service. Dit bedrijf voert de wijzigingen voor ons uit. U kunt een e-mail sturen naar zandvoort@dbics.nl of tijdens kantooruren (08.00- 17.00 uur) bellen naar tel nr: 085 - 82 244 55. 
  

Vragen?

Naar aanleiding van de brieven hebben wij een lijst met veel gestelde vragen over de duocontainers opgesteld. 
Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via dit formulier. U kunt ook op werkdagen bellen met onze  Klantenservice via tel. 023 - 75 17 200 (tussen 8.00 en 16.30 uur). 

Houdt u er rekening mee dat mede door de corona-situatie het momenteel druk is bij onze Klantenservice. Het kan daardoor langer dan gebruikelijk duren voordat wij uw vraag kunnen beantwoorden.