Informatie voor ondernemers Zandvoort

Datum: 20 mei 2020

De maatregelen die voortvloeien uit het Duurzaam Afvalbeheer Plan kunnen ook gevolgen hebben voor de afvalinzameling van bedrijven. Daarom hebben de gemeente Zandvoort en Spaarnelanden een informatiebrief opgesteld voor ondernemers en een veel gestelde vragenlijst.

Informatiebrief

In deze brief leest u meer over de maatregelen en de mogelijke impact ervan voor ondernemers. Ondernemers waar in de nabijheid van hun pand een of meerdere nieuwe container(s) komen te staan, ontvangen hierover een brief met meer informatie
 

Veel gestelde vragen lijst

In deze lijst leest u een aantal veel gestelde vragen met antwoorden. 
  

Vragen?

Heeft u een andere vraag? Stel uw vraag via dit formulier. U kunt ook op werkdagen bellen met onze  Klantenservice via tel. 023 - 75 17 200 (tussen 8.00 en 16.30 uur).