Brieven inwoners Zandvoort over wijzigingen

Datum: 20 mei 2020

Deze week ontvangen inwoners uit de gemeente Zandvoort een brief met meer informatie over wat er voor hun gaat wijzigen in de afvalinzameling.

Heeft u onverhoopt de brief niet ontvangen? Dan kunt u de brief hieronder lezen. Deze brief is een vervolg van de aankondigingsbrief over het Duurzaam Afvalbeheerplan die eind april vanuit de wethouder is gestuurd. 
 

Brief Hoogbouw

Woont u in een hoogbouwwoning zoals een flat of appartement of in een laagbouwwoning zonder voor- en/of achtertuin? Dan kunt u in deze brief lezen wat er voor u gaat veranderen.
 

Brief Hoogbouw centrum

Woont u in het centrum in een hoogbouwwoning zoals een flat of appartement of in een laagbouwwoning zonder voor- en/of achtertuin? Dan kunt u in deze brief lezen wat er voor u gaat veranderen.
 

Brief Laagbouw

Woont u in een laagbouwwoning met een voor- en/of achtertuin met achterom? Dan kunt u in deze brief lezen wat er voor u gaat veranderen. Bij de brief zat ook een flyer met meer informatie over de registratie van de rolcontainers. Zie hier de flyer.  
 

Vragen?

Naar aanleiding van de brieven hebben wij een lijst met veel gestelde vragen over de duocontainers en een lijst met veel gestelde vragen over de verzamelcontainers op straat opgesteld.
 
Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via dit formulier. U kunt ook op werkdagen bellen met onze  Klantenservice via tel. 023 - 75 17 200 (tussen 8.00 en 16.30 uur).