Brief wethouder Zandvoort

Datum: 28 april 2020

Vanuit de gemeente is door wethouder Joop Berendsen eind april een brief verstuurd aan alle inwoners van de gemeente Zandvoort. Heeft u onverhoopt deze brief niet ontvangen, dan kunt u de brief hier lezen.

Lees hier de brief. Let op: de brief bevat ook een bijlage waarin een tijdslijn met activiteiten in dit jaar opgenomen staat en waarin de veranderingen voor inwoners uitgelegd staan. 
 

Het plan 

Wilt u meer weten over het Duurzaam Afval Beheer plan (DAB)? Hier kunt u het inzien.  
 

Vragen

Naar aanleiding van de brief hebben wij een lijst met veel gestelde vragen opgesteld. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via dit formulier. U kunt ook op werkdagen bellen met onze  Klantenservice via tel. 023 - 75 17 200 (tussen 8.00 en 16.30 uur).