Wethouder Merijn Snoek bedankt medewerkers gladheidbestrijding

Datum: 01 februari 2019
Woensdagmiddag heeft wethouder Merijn Snoek namens het gemeentebestuur van Haarlem de medewerkers van Spaarnelanden persoonlijk bedankt voor hun inzet voor de veiligheid van de Haarlemse wegen. De Haarlemse wethouder Openbare Ruimte bedankte de mannen en vrouwen van de gladheidbestrijding voor het sneeuwvrij maken en strooien tijdens het winterseizoen. De afgelopen dagen waren de gladheidbestrijders weer hard aan het werk met strooimachines om Haarlem ondanks sneeuw en gladheid begaanbaar te houden.

“De medewerkers van Spaarnelanden zijn dag en nacht inzetbaar om de gladheid in Haarlem te bestrijden. Zij zorgen ervoor dat wij veilig de weg op kunnen tijdens deze winterse dagen. Namens alle Haarlemmers wil ik ze daar hartelijk voor bedanken!” aldus wethouder Snoek. Naast een persoonlijk bedankje kregen de gladheidbestrijders van de gemeente een winterse traktatie aangeboden.

Strooien volgens het gladheidbestrijdingsplan
Spaarnelanden verzorgt tijdens het gladheidseizoen in opdracht van gemeente Haarlem het strooien en sneeuwvrij maken van belangrijke wegen, busroutes en fietspaden in de stad. De routes zijn vastgelegd in het gladheidbestrijdingsplan. Inwoners van Haarlem kunnen zelf ook helpen door de stoep vรณรณr hun woning sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij het Milieuplein van Spaarnelanden (ir. Lelyweg 51) kan gratis strooizout worden opgehaald.