Drie ondergrondse containers Jan Gijzenkade tijdelijk buiten gebruik

Datum: 06 oktober 2017

Vanwege bestratings- en rioleringswerkzaamheden zijn er drie ondergrondse containers op de Jan Gijzenkade tijdelijk buiten gebruik.

Het gaat om de containers op de volgende locaties:

  • Drususstraat/hoek Jan Gijzenkade (nr. 6269)
  • Germanenstraat/Jan Gijzenkade (nr. 6268)
  • Jan Gijzenkade ter hoogte van huisnummer 31 (nr. 6264)
Vanwege de werkzaamheden kunnen onze voertuigen de ondergrondse container niet bereiken om deze te legen. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond en het straatwerk is aangepast kunnen de containers weer worden gebruikt. Dit zal nog enige tijd in beslag nemen en in ieder geval tot eind week 43 (23 tot en met 29 oktober) duren.
 
Tot die tijd kunnen bewoners hun restafval deponeren in tijdelijke portaal container op locatie Dietsveld ter hoogte van huisnummer 4. Hier wordt begin komende week nog een extra portaal container bijgeplaatst. Bewoners aangesloten op de containers worden hierover geïnformeerd per brief.