Afvalwijzer en Grof afval

Wilt u graag weten wanneer uw afval wordt ingezameld of wilt u een afspraak maken voor het ophalen van grof huishoudelijk afval? Ga dan naar de afvalwijzer!

Voor inwoners

Hoe ziet omgekeerd inzamelen in uw wijk eruit?

Hier vindt u welke wijken er binnenkort overgaan op omgekeerd inzamelen en hoe de plannen er per wijk uitzien. En omgekeerd inzamelen, wat is dat precies?

Jaaroverzicht 2018

Hoe zorgen we samen voor een mooie leefomgeving waar het fijn is om te wonen, te werken en te spelen? Bij Spaarnelanden weten we precies wat daar voor nodig is.

Ook in 2018 hebben we weer veel gedaan om bij te dragen aan een fijne leefomgeving in Haarlem en Zandvoort. Wil je weten wat?

Lees hier ons jaarverslag 2018 of bekijk ons filmpje.

Green Collecting Haarlem

Green Collecting Haarlem is een proef waarbij bedrijfsafval in de Haarlemse binnenstad het komende halfjaar door ÊÊn neutrale wagen wordt opgehaald in plaats van door meerdere afvalinzamelaars. Meer weten? Greencollectinghaarlem.nl

Gratis aanhanger reserveren

Grof huishoudelijk afval wegbrengen wordt nog makkelijker met onze gratis aanhangerservice. Op een dag en tijdstip dat het u uitkomt en het Milieuplein is geopend.

U kunt de aanhanger van tevoren reserveren en ophalen aan de Ir. Lelyweg 49 in Haarlem (Waarderpolder).


Word jij ambassadeur in jouw eigen wijk?

Een ambassadeur is een inwoner die na een specifieke training het belang van onze activiteiten in de eigen buurt gaat vertegenwoordigen. Als ambassadeur voel je je betrokken en wil je actief bijdragen aan een prettige leefomgeving in je buurt. Je houdt je oren en ogen open en ziet zaken die beter kunnen, zoals een losse stoeptegel of zwerfvuil.  In februari 2018 gaan we starten met een nieuwe groep ambassadeurs.

Iets voor jou? Bel voor meer informatie met Hans Verweij van Spaarnelanden, tel. 06-46215202.
Lees meer.